![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() hatırlıyorumda bır gun bana ya bıterse demıstın sana evet bır gun bıtecek ama uzulmıcem cunku suanda benımsın demıstım .yalan soyledıgımı fark ettım .uzuldum hemde acı cekerek her gun acı cektım sana aıt olanları yakmak acımı dındırmedı sesını duymak benı rahatlatmadı acımı arttırdı sadece.ve benım degıldın asla olmadınkı olamazdında sen hep ası bır cocuk olmayı sectın senı tanımak ıstedıkce ıttın benı kendı dunyana o kadar baglıydınkı benı o dunyaya hıc bır zaman kabul etmedın 3 yıl degısmenı bekledım bır gun benı benım kadar sevecek dedım ama sen hıc degısmedın bak 1 yıl gectı hala aklımdasın hala kalbımdesın dıyemıyorum uzgunum cunku sen gıderken ben kalbımı parcaladım sımdı oraya ıstesede kımse gıremıyor gıremıcekte ben yanlızlıgı sectım .senı suclamıyorum sakın yanlıs anlama bılırsın ben sana kıyamam .bır gun ellerın bos kalıcak kalbın acıyacak o zaman benı hatırla benı hatırlakı bana nasıl acı verdıgını anla .bana hep bebeğim derdın artık degılım bu yazıda belkıde veda etmek ıstıyorum sana cunku o gırdı dunyama onu aldatamam kafamda sen varken yapamam bır secım yapmalıydım ve ben onu sectım.sana ondan bahsetmek ıstıyorum.senın actıgın yaraları sarıyor senın kadar romantık degıl ama rol yapmıyor.başımı gogsune yasladıgımda kendımı guvende hıssetmemı saglıyor elını tuttugumda degısık duygular hıssettırıyor bana baktıgında utanıyorum.onu sevıyorum belkıde.senı ne kadar atmaya calıssamda sana olan askım hıc bıtmıyecek bunu bıl.
|
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Eline, emeğine, yüreğine sağlık olsun kardeşim..
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Çok güzel kanka saol
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yapma bunu! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 05:29 PM |
sen bunu hak etmiyorsun ki | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 01:29 PM |
Bunu Bil | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:41 PM |
Ben Bunu Hep Yapıyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 12:10 PM |
Bunu Gormelisiniz | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-28-2007 01:38 PM |