![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3259
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bekar hatunun biri bir otele gider. Odasinin anahtarini alir yukari cikar. Neyse odaya yerlesir, bu sirada bufenin ustunde bir kurbaga gorur. Hemen asagidaki yetkiliye haber verir.
-"Odamda bir kurbaga var!" -"Ha! O mu, O kurbaga sey icin. Eger caniniz sikilirsa onu bacaklarinizin arasina koyun sizi memnun eder!" Hatunda biraz bozulur falan,neyse uzanir kitap okumaya baslar.Bir yanda da akli kurbagadadir. Bir deneyim yaw diyerek kurbagacik'i bacaklarinin arasina koyar. Fakat kurbaga'da tik yok.Biraz ugrasir falan ama yok,olmuyo. Sonra asagiya telefon eder. -"Beyfendi kurbagayi dediginiz gibi yaptim ama hic bisey olmuyo." -"Tamam hanfendi hemen geliyorum." Adam sinirli bir sekilde cikar kadinin odasina, heme kadinin ustune gecer,kurbaga donerek ; -"Bak Kurbaga bu sana son gösterişim!"
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() hehehehehe bunu duymuştum ve çok kez anlattım
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saçımızın Rengini Değiştirirken Nelere Dikkat Edelim ? | »ΛĹBΛTROŚ« | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2008 02:06 AM |
İngiliz gazetesi: BUNDAN SONRA NE OLACAK | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-01-2008 03:26 PM |
Bundan Sonra | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2008 07:41 PM |
Bundan Sonra | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2006 08:45 PM |