![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2463
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar, "Bu formayı giymek için resmen savaştım. Bırakmaya niyetim yok. Hedefim A Milli Takım" dedi.
HİÇ KOLAY OLMADI Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Serdar Kurtuluş, siyah-beyazlı ekibin vazgeçilmez ismi oldu. Tigana, eleştirilere rağmen genç oyuncuya ilk günden bu yana şans verirken, Serdar da özellikle son haftalardaki performansıyla hocasının yüzünü kara çıkarmadı. Beşiktaş formasını giymek için savaştığını belirten Serdar, "Bu formayı almam kolay olmadı, bırakmaya da hiç niyetim yok" dedi. MAHCUP ETMEM! Serdar, Tigana'nın kendisini çeşitli mevkiilerde denediğini belirterek şöyle konuştu: "Kleberson'un sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1.5 aydır ön liberoda görev yapıyorum. Bu mevkiimi sevdim. İstenileni en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Hedefim A Milli Takım formasını terletmek. Fatih Terim hocam da elbette izliyordur ve layık görürse beni de çağıracaktır. Kimseyi mahcup etmedim, Fatih hocamı da etmem."
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() umuyorumki daha da iyi olacak !
hep böyle devam et serdar...
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2463
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() buralara kendi emeğiyle alın teriyle geldi.kleberson örnek al şu çocuğu
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kurtuluş Savaşı | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2007 04:30 PM |
Cumhuriyet ( Kurtuluş Savaşı ) oyunu | CoolTurk | Oyun Download | 20 | 02-17-2007 12:31 AM |
Cumhuriyet ( Kurtuluş Savaşı ) Oyunu | reco_carsi | Oyun Download | 6 | 09-25-2006 12:52 PM |
Kurtuluş Savaşı(Hiç biryerde olmayan görüntüler) | rhn.inc | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-25-2006 06:54 AM |
Türk Devrimi ve Kurtuluş Savaşı | mathman | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-18-2005 05:40 PM |