www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-20-2006, 01:49 PM   #1
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim, olmadı. Yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

Bugünü yaşıyorsam eğer, gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir

Bulutların gözyaşları pencerene vururken düşlere daldığın bir gecede, hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa gelecek sana onları yaşatsın.

Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim. Bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.

Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak.

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar; seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi.

Eğer bir gün senden vazgeçmek zorunda kalırsam, bunu sevgimin küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne bağışla

Eğer umursamıyorsanız sakın "seni seviyorum" demeyin. Duygular hakkında konuşmayın. Gerçekten hissetmiyorsanız, eğer kalp kıracaksa, hiç bir hayata dokunmayın. Başlamayı düşünmüyorsanız sakın gelecek hakkında konuşmayın. Eğer tek yaptığınız yalan söylemekse sakın gözlerin içine bakmayın. Bir erkeğin yapabileceği en zalim davranış, kadının aşık olmasına izin vermektir. Eğer karşılık vermeyecekse, bu iki taraf için de geçerlidir.

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-20-2006, 05:16 PM   #2
ultraslan_onur
Müstakbel Üye

ultraslan_onur Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 38
Üye No: 18838
İtibar Gücü: 1429
Rep Puanı : 1953
Rep Derecesi : ultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant futureultraslan_onur has a brilliant future

güzeldi emeğine sağlık
ultraslan_onur çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:08 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.