![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Ankaraspor’un Brezilyalı sol kanat savunucusunu telefonla arayan Brezilyalı hocanın, “Seni ikinci yarıda takımımda görmek istiyorum” dediği öğrenildi. Bir süredir transfer haberlerinin ilk sırasında Ankarasporlu Wederson var. Türkiye'de ikinci yılını yaşayan ve başarılı futboluyla dikkat çeken Brezilyalı sol kanat oyuncusu için Fenerbahçe ile Galatasaray büyük bir uğraş veriyor. İki takım yöneticileri de, Sambacı'yı transfer edebilmek için çabalarken, Kanarya bir adım öne geçti. Çünkü devreye teknik direktör Zico girdi. Tecrübeli teknik adam, Wederson'u telefonla arayıp, kendisiyle transferi konusunda bir süre sohbet etti. Brezilyalı şaşırdı Vatandaşını övücü sözler kullanan ve kendisini çok yakından takip ettiğini dile getiren Zico'nun, "Seni çok beğeniyorum ve ligin ikinci yarısında Fenerbahçe formasını giymeni istiyorum. Seni Fenerbahçe'ye aldıracağım" dediği, Sambacı'nın şaşırdığı ve bu sözler nedeniyle çok mutlu olduğu belirlendi. Wederson'un, ülkesinde adeta bir futbol ilahı olan Zico'nun teknik direktörlüğünü yaptığı takımda forma giymekten mutluluk duyacağını söylediği kaydedildi. Kaynak: Fanatik |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Heronlar için Bakan Gönül devrede | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2008 05:46 PM |
Sulukule için Başbakanlık devrede 25 Nisan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-25-2008 05:43 PM |
İlhan Selçuk için Köşk devrede | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-23-2008 12:43 PM |
[16/07/2006]01:12 Zidane için Baykal devrede. | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-16-2006 01:55 AM |