www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-24-2006, 11:01 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough
Varsayılan Şanlıurfa’da golfün kısa tarihi! / 24 Aralık

Şanlıurfa’nın ilk mini golf sahasını hizmete açan bir işletmeci, ilgisizlik nedeniyle iş yerini aynı gün kapatma kararı aldı.
İstanbul’da özel bir güvenlik şirketi işleten Adil Müslüm Özkan, bir süre önce memleketi Şanlıurfa’ya dönerek, yatırım yapmaya karar verdi. İlk etapta mini golf sahası kurmak için girişimde bulunan ve gerekli izinleri alan Özkan, bir arkadaşının Yeşildirek-Esentepe mevkisindeki dinlenme tesisine 9 delikli, taşınabilir özelliğe sahip ve sentetik golf sahası yaptırdı.Özkan, gerekli hazırlıklarını tamamlandıktan sonra açılış için çok sayıda yetkili ve yakın çevresini davet etti. Ancak açılış törenine yalnızca birkaç arkadaşı ve bazı basın mensuplarının gelmesi üzerine sahanın açılış kurdelesini davetlilerle birlikte kesmek zorunda kalan Özkan, iş yerini kapatma kararı aldığını açıkladı.

‘MAHCUP OLDUM’
İşletme sahibi Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge halkını alternatif spor dallarıyla tanıştırmak için mini golf sahası kurmaya karar verdiğini belirtti.

Yaklaşık 15 bin YTL’ye mal olan mini golf sahasını, vatandaşların yararlanması için hizmete açtığını ancak beklediği ilgiyi görmediğini aktaran Özkan, “Golf hem bir spor dalı hem de sosyal faaliyettir. İstanbul’da insanlar oynuyor. Doğu’da da oynasınlar dedim, memleketime gelip yatırım yaptım. Ama mahcup oldum. O kadar yetkiliyi davet ettim kimse gelmedi. Malzemeleri toplayıp İstanbul’a geri döneceğim” diye konuştu.

Özkan, bir süre öncesine kadar Şanlıurfa’ya golf sahası ve bowling salonu kurmayı planladığını ancak bu kararından da vazgeçtiğini kaydetti.
Rexum çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı