![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ABD Savunma Bakanı Robert Gates, ülkesinin Körfez'deki uzun süreli varlığını sürdüreceğini söyledi. Gates, üç günlük Irak ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD'nin Körfez'de denizci sayısını artırma planının, Tahran yönetiminin artan kışkırtıcı faaliyetlerini caydırma amacı taşıdığı yönündeki haberler konusunda, "Ben bunun, herhangi birinin yaptığı herhangi bir şeyin cevabı olduğunu sanmıyorum" yorumunu yaptı. Robert Gates, "Sadece İran değil herkese gönderdiğimiz mesajın anlamı, ABD'nin dünyanın bu bölümünde varlığının süreceğidir. Uzun süredir buradayız. Uzun süre burada olacağız ve herkes - hem dostlarımız hem de kendilerini bizim düşmanlarımız olarak görenler - bunu hatırlamalıdır" diye konuştu. Gates ayrıca, geçen birkaç haftada Körfez'deki Amerikan deniz gücünün sayısında artış olduğunu belirtirken, ABD'nin bölgeye başka gemi gönderip göndermeyeceğini bilmediğini kaydetti.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mezarlık Bekçileri (Cemetary Gates) 2006 DVB-Rip Türkçe Dublaj +18 KORKU | Rep | Yabancı Film | 1 | 08-03-2013 06:11 AM |
Varlığını Sevdim Senin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2007 07:30 PM |
10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü 10 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-11-2006 02:15 PM |
AB’nin 11 Aralık taslağı hazır 8 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-08-2006 11:38 PM |
Rumsfeld gitti, Gates geldi/09 Kasım 2006 | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-10-2006 06:16 PM |