![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 4 Thanked 38 Times in 14 Posts
Üye No: 19154
İtibar Gücü: 1410
Rep Puanı : 2110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- "Bunu doldurup yarın bana getirin" der... Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar. İhtiyar anlatmaya başlar: - "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış: - "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş. İhtiyar yanıtlamış: - "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Many Sperm after Hot Fucking | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 03-25-2010 06:05 PM |
Sperm To An Eye Get | evrenq | Yabancı Adult Videolar | 0 | 02-19-2010 06:28 PM |
XXX Facials Bjs And A Lot Of Sperm | neut | Yabancı Adult Resimleriniz | 0 | 01-06-2010 01:10 AM |
Sperm Testİ | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2007 02:43 PM |
Sperm On Teens And Moms | bionty | Adult eski arşiv | 0 | 01-19-2007 06:06 PM |