![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1478
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beyhude dolanırken bulduğum bi yazı..
Okuduğum zaman; tek bir doğum günümde bile böylesi bir hediye almayı; bırakın almayı, bana karşı bunları hisseden birinin olmasını, bu duyguları yaratabilen biri olmayı veya böyle bir insanın yanımda olmasını ne kadar özlediğimi, istediğimi farkettiren bi yazı.. Buyrun.... En güzel günlerin yaratıcısına, ayakta kalan son kahramana; bilesin ki sen, tüm hayatımın özetisin, anafikrisin, giriş ve gelişmesi'sin. döktüğüm her gözyaşı, taşıdığım her hüzün esintisi, attığım her kahkaha, her uyandığım sabah, sen varsın diyedir. daha pamuklu çorapları bileklerine düşen ve dizleri her daim yara kabuğu ile gezen bir kızçocuğuydum seni tanıdığımda ben. daha yoktum aslında. üç kuruşluk aklım, adını koyamadığım bir şeye takılmıştı, gidiyordu peşinden. sırtımı sırtına verdiğimde 36,5 dereceen fazla bir sıcaklık yayılıyordu içime, toza toprağa bulansan bile kokunun adı hep güven ve huzurdu. ne en sevdiğim oyuncakla oynayabilirim, ne en beğendiğim kitabı okuyabilirim, ne hayal ettiğim sarayda yaşayabilirim sekiz sene hiç sıkılmadan. oysa her sabah aynı sevgiye uyanıyorum hiç bıkmadan, hergün yeniden çözüyorum bir bakışının anlamını. ben sana her baktığımda, çocukluğu görüyorum, çocukluğunu. ellerinin gelişimini seyrediyorum an be an, dökülen saçlarımızı sayıyorum hergün, yaşanmışlıklar hanesi taşıyor her akşam. senin keyfin keyfim oluyor, her gün ayrı demleniyorum. kahraman yıprandığında, verdiğin acıyı şerbet diye içiyorum. yanıyorsa ciğerim senden yansın diyorum, içtiğim her yudumda sana ağlamaktan gurur duyuyorum. bekliyorum gelip silesin diye yaşlarımı, gelip siliyorsun her seferinde. tarih hep büyük ve sonsuz aşkların mutsuz sonlarını yazıyor. tarih yazsın istemiyorum, mutsuz olsun ve sonu olsun istemiyorum sadece büyük aşk sonsuz olsun istiyorum. seni hep yazayım istiyorum, hiçbir kelimeye sığmıyorsun ama ömrümü ne bir eksik ne bir fazla tam dolduruyorsun. bugün, senin için biraz güneşli, sıcak, yorgun olduğun için ağır geçecek zor birgün. bugün benim için, sevdiğim adamın bir yıl daha yaşlanmasına şahit olduğum gün. inancım sorgulanabilir ama yetkili merciden dileğim, saçlarına beyazken de dokunabilmek, kırıştığında bile ellerimde ellerini hissedebilmek. dileğim, torun resimleri ile dolu bir evde, başım göğsünde, birlikte vermek son nefesi, gerçekten bitene kadar ömrü, seninle sindirmek, o çok korktuğum ölümü bile. yeni yaşın kutlu olsun, bunu da beraber eskitip diğerlerinin yanına koyalım. bu da diğerleri gibi özetlenemeyecek kadar dolu ve mutlu geçsin. altıüstü iki kelimeyi söylememek için boşa dil döktüğüm zannedilmesin diye yazıyorum; seni seviyorum..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 2 Thanked 24 Times in 13 Posts
Üye No: 23899
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşımın için teşekkürler...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güzel Hatırlanmak için, güzel hatıralar bırakmalı...! | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 12:32 AM |