www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-06-2005, 05:31 PM   #1
Maxim
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 1632
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Maxim is on a distinguished road

Merhaba arkadaslar Bu aralar Knight online da hacklenen arkadaslar listesi cok kabarmaya basladi.
Bende size yardimci olmak icin bu dokumani hazirliyorum.

Öncelikle size KO da kisa yoldan para kazanmayi hedeflemis insanlarin uyguladigi teknikleri anlatayim.

1. Mesela Pazar açmis bir kisi Iron Crossbow +6 P:60 satiyor ve siz bunu almak istiyorsunuz ama
yeterli paraniz yok ama iteminiz var. Satici arkadasa diyorsunuzki ben size Kukury +6 P:60
ve 15m para vereyim siz bana IronX +6 verin diyorsunuz. Ve Akilli satici arkadas kabul ediyor
ve Trade yoluuyor size Siz Adamin koydugu yaya bakiyorsunuz IronX +6. Sizde koyuyorsunuz
adama vereceklerinizi ve adam tradeden cikiyor. Ve siz adama neden ciktigini soruyorsunuz adam
size yanlislikla oldu vs.. gibi yalanlar uyduruyor ve trade yi gönderiyor size siz mazemeleri
koyuyyorsunuz ve bu sefer adam IronX benzer ama bir ise yaramayan bir yay koyuyor ve siz
bakma geregi duymadan ok lediginiz anda hacklendiginizin bir göstergesidir.

2. Baska bir yöntemden bahsedecegim. Mesela siz Trade yolu ile bir kisiye Para karsiliginda
mazeme(item) satacaksiniz. Siz itemi koyuyorsunuz adam parayi koyuyor. Ok liyuorsunuz ve item
adama parada size geçiyor. Daha sonra Bir kaç dakika sonra paranin sizden gittigini görüyorsunuz.
Iste bu noktada asil önemli olan sey; Trade yapilirken iki bilgisayar arasinda Veri alis verisi olur
Ve bu verileri Akilli arkadas dongulerini degistirirse eger bunu biliyorsa kesinlikle hacklenirsiniz.
Bunun güvenligini almak icin;
1. Trade ile alis veris yapmayi birakacagiz.
2. HackShild kendi capinda KO yu güvenli yapiyor ama biz bunu bazi packlerle dahada guvenli hale
getirecegiz.

Adres: http://rapidshare.de/files/4976270/k...urity.zip.html

Verdigim adresteki güvenlik packindirin. Bu packin bilgisayarinizda calismasi sisteminize bagli
yani Windows 98 ve Xp olan arkadaslar zorluk cekmeyecekler. Zaten diger isletim sistemlerinde
çalismamaktadir.

Kurulumu: Öncelikle indirdiginiz zip acin. Içinde bir setup ve Knight Online in içine atacaginiz
dosyalar bulunmaktadir. Öncelikle Setupu calistirin. Sisteminize bagli olarak eger hata verirse
Setupu birakin ve Indirdiginiz zipin içinde bulunan dosyalari Knight online Klasorune kopyalayin.
Hepsi bukadar.. Eger yapamassaniz bana özel msj yolu ile ulasin. Yüklemenizde yardimci olacagim.

Bu yazi hiçbir sekilde alinti degildir. Ve Her haklari bana aittir. Hiç bir sekilde alinti yapilamaz.
Bunu bilin!

KO Güvenligi hakkinda sorunlariniz olursa bana özel msj yolu ile danisabilirsiniz. KO güvenligi hakkinda
daha detayli dökümanlar hazirlayacagim. Tesekkürler

by: KOTurkey

Maxim çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-30-2005, 10:35 AM   #2
derederes
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 1165
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : derederes is on a distinguished road

bilgin için tşk.birde ben bazı sitelere ulaşamıyorum yani site derken mesela www.turkcell.com sitesindeki turkcell online merkezine giremiyorum, sayfa açılmıyor ilk başlar acaba sitedemi bir sorun var dedim ama başka bil. girebiliyorum. bende bazı virüs programları (zone alarm, kaspersky ve spy doctor) var acaba ondan mı yapıyor yardımcı olursan çok memnun olurum....
derederes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-05-2005, 04:34 PM   #3
bugrahan
Daimi Üye

bugrahan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 63
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1562
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi : bugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond reputebugrahan has a reputation beyond repute

KO oynamam ama bilgi için saol
bugrahan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-01-2006, 03:46 AM   #4
by_cesur
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 5722
İtibar Gücü: 1577
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : by_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud ofby_cesur has much to be proud of

Çok TŞkler
by_cesur çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı