www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-04-2007, 10:26 AM   #1
xman
Geçerken Uğradım

xman Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 27
Üye No: 20102
İtibar Gücü: 1401
Rep Puanı : 1736
Rep Derecesi : xman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to beholdxman is a splendid one to behold

YAZIYI OKUMADAN VİDYODAN BİŞEY ANLAMAZSINIZ YAZIYI OKUYUN ONDAN SONRA LİNKE TIKLAYIN ÖNERİM

Fotoğraflarında yüzünü bulanıklaştırdığı, videosunda maske taktığı için kendisine "maskeli Aylin" diyor. Aylin internette açtığı blog'unda derdini şöyle açıklıyor: "Gencim, güzelim ama maddi imkanlarım şu anda istediğim hayatı yaşamamı engelliyor. Bunun için kötü yola mı düşmem lazım?"

Aylin, "istediği hayat" hakkındaki gerekli ipucunu sonraki satırlarında veriyor: "Hep bir model ve ünlü olmayı hayal ederdim".

En sonunda bir arkadaşının söylediği, "Kendi videonu çeksene" şeklindeki şahane fikri uygulamaya geçiriyor. "Çakkıdı" eşliğinde dans ediyor kamera karşısında.

Videonun ilk kısmını youtube'a koyuyor. "Biraz açılıp saçılmışım" dediği ikinci kısmı ise eBay'de satışa çıkarıyor! Erotik videonun başlangıç fiyatını da 1 dolar olarak belirliyor.

Fiyatı en çok artırana videonun tamamını maille göndereceğini söylüyor.

Yetmedi, Aylin bu artırmaya katılan herkese msn adresini de veriyor.

"Özel isteği olanlar için" diye altyazı geçmeyi ihmal etmeden...

"Bilkentli'nin tangasını satanlar" vakasında olduğu gibi biri bizimle dalgasını geçmiyorsa eğer, sevgili seksi Aylin ünlü olup bir an önce sınıf atlamak istiyor.

Tüm internet kullanıcılarından da bu emeline ulaşmak için "yardım" bekliyor.

Son olarak, devir fena halde değişti yani. Eskiden magazin dergilerine soyunmaktan geçerdi ünlü olmanın yolu, şimdi youtube ve eBay'den geçiyor. Bu da yılın ilk tesbiti olsun. Koyun cebinize...

http://www.kodadimedya.com/detay.php?id=15302
Bayramlarda, çubuklu BEŞİKTAŞ formamı giydim.
Sokaklarda Rıza, Metin oldum...Önce BEŞİKTAŞ ı koştum.
Sınav ya da maç dediler Önce BEŞİKTAŞ'ı seçtim...
Güzelim, kendini ilk aşkım sanıyorsun ama
Ben İlk BEŞİKTAŞ'a aşık oldum...

http://img176.imageshack.us/img176/3...9e89mn4dn8.gif

Son düzenleyen: xman; 01-11-2007, 08:38 AM..
xman çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
(+)zoom (01-09-2007), chiko (01-11-2007), metal_invader (01-04-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı