www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-26-2006, 01:35 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1459
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough
Varsayılan İpekoğlu: "Hedefimiz ilk 10" / 26 Aralık

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ligi ilk 5 ile 10 takım arasında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, ikinci yarı hedefleri ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ligi ilk 10 takım arasında tamamlamayı hedeflediklerini belirten İpekoğlu, "İkinci yarı işlerimizin daha zor olacağını biliyoruz. Gerek düşme potasında olan takımlar gerek şampiyonluğa oynayan takımlarla çok çetin maçlarımız olacak. Ancak biz de Bursaspor olarak ligi ilk 5 ile 10 takım arasında bitirmeyi hedefliyoruz. İnşallah sıralamada o yerlerde oluruz" dedi.

Sezona kümede kalma düşüncesiyle başladıklarını hatırlatan İpekoğlu, İHA'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "İlk yarı sonunda 24 puanı yakaladıktan sonra insanlar UEFA Kupası demeye başladı. UEFA Kupası'nı yakaladığınız zaman 'Niye Şampiyonlar Ligi'ne gidemediniz ?' diye bir soru yöneltilecek. Onun için gerçekçi olmakta fayda var. Bugüne kadar istatistiklere baktığınız zaman Süper Lig'e çıkan 3 takımdan 2'si bir sonraki sene küme düşmüş. Öncelikli olarak biz, matematiksel olarak kümede kalmayı garantileyelim. Ondan sonra kafamızı yukarı doğru çevirip bakarız."

Transfer çalışmalarını da değerlendiren İpekoğlu, çok fazla takviye yapmayı düşünmediklerini belirterek "Zafer Demiray'ı Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettik. Onun dışında orta sahanın soluna bir futbolcu arayışımız var. Bunun dışında da pek transfer yapmayı düşünmüyoruz. Zaten iyi bir kadromuz var" dedi.

İpekoğlu, "Milli takımda kaleci sıkıntısı var mı?' sorusuna şöyle karşılık verdi: "Milli takımda bir kaleci sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Volkan arkadaşımız, zaman zaman hatalar yapıyor, yapacaktır da ancak genç bir arkadaşımız. Ben, futbolu 39 yaşında bıraktım. 39 yaşında da hata yapıyordum. Onun için arkasından gelen genç kaleci adayları var mı? Milli takım için dediğiniz zaman insan düşünüyor. Maalesef, böyle bir sıkıntı var. Benim oynadığım dönemde de kaleci sıkıntısı gündemdeydi ve maalesef hala gündemde. Şenes Erzik göreve geldiği günden itibaren kaleci antrenörlüğünü gündeme getirdi. Şu an 3. Lig'de dahil kaleci antrenörleri de var. Yeni nesilde futbolcu olmayı düşünen arkadaşlarımızı kaleciliğe özendirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum"

26.12.2006

Kaynak : İHA
Rexum çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı