![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 47 Times in 44 Posts
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1462
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Memorial Hastanesi'nin sponsorluğunda bu sezon 2'ncisi düzenlenen, 11 Altın Adam Yarışması'nın 4. jüri toplantısı dün akşam Kalyon Otel'de yapıldı. Ayın Altın Adamı seçilen Servet Çetin, Sivassporla olan sözleşmem sezon sonunda bittiğini belirterek, "Futbolcu olarak beni 4-5 takımın istemesi tabiki çok güzel bir duygu. Şartlar uygun olursa başka bir takımda tabiki oynarım. Ama şuanda ben Sivasspor'da mutluyum. Bana kaptanlık görevini vererek bana olan güvenlerini gösterdiler. Ben Fenerbahçe'de 3 sene oynadım. O, 3 sene içinde arkadaşlık ortamı oldukça iyiydi. Bence o zamanki kadro arkadaşlık açısından gelmiş geçmiş en iyi kadroydu. Büyük takımlarla Anadolu kulupleri arasında çok büyük farklar var. Büyük takımların beklentileri de büyük oluyor. Anadolu takımlarında oynamanın zorlukları var. Çünkü şartlar zor. Ama Anadolu takımlarında size yıldız gözüyle bakılıyor. Başımızdaki yöneticiler de camiada güvendiği zaman otomatikman da futbolcunun performansı artıyor. Nitekim de benim de böyle oldu. İnşallah böyle devam eder" dedi.
26.12.2006 Kaynak : DHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 11027
İtibar Gücü: 1430
Rep Puanı : 635
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bir oraya gitmemişti
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"İnŞallah Servet’te Bİr SÜrprİz YaŞamam" | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 05:18 PM |
Montella: "Burada Olmaktan Mutluyum" | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-27-2007 06:26 PM |
"fenerbahÇe'de Mutluyum.." | lennon | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-22-2006 08:44 PM |
"Ayrılmayı düşündüm ama şimdi mutluyum" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-22-2006 05:53 PM |