![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1578
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BURCLARIN SESLENISI......
KOC: Ben bilirim gerisi bos, Istiyorsan pesimden kos. Emir almam, ben veririm, Onderiyim bu felegin... BOGA: Tek dilegim vardir Bolca para, zengin sofra... Cok bir sey mi istedigim, Guvencemdir bunlar benim... IKIZLER: Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kivrak, Sikintiya hic gelemem, Bir de karar verebilsem!... YENGEC: Tezcanliyim, duygusalim, Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim... ASLAN: Ben yarattim bu dunyayi, Bir de donse etrafimda!. Her dedigim hemen olsun, Zenginlik ve un beni bulsun... BASAK: Yazdim, cizdim, notlar aldim, Her bir seyi ayarladim, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mukemmeli ben yasattim... TERAZI: Ben muziksiz yasayamam, Hele sevmeden hic duramam. Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla... AKREP : En guclu suphesiz benim, Herkesi ezip gecerim. Hele bana ters yapani Dogduguna pisman ederim... YAY: Maceradan, maceraya, Kosmak asil isim benim Toplarim hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim... OGLAK : Cimrilik mi, benimkisi? Hesabini bilmek gerek. Gunler aylar dusunurum Kararlarim sasmaz benim... KOVA: Taklitciligi hic sevmem, Istesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... BALIK: Bir dunyam var, sirca saray Dokunursan kirilirim. Ben gelemem gerceklere, Avunurum hayallerle...
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 60 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 17856
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() TERAZI: Ben muziksiz yasayamam,
Hele sevmeden hic duramam. Danissam da her konuda, Bildigimden sasmam asla... YALANNNN hemde yılan ![]() ama yinede sağol ![]()
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 26 Times in 16 Posts
Üye No: 5682
İtibar Gücü: 1693
Rep Puanı : 20630
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YENGEC: Tezcanliyim, duygusalim,
Dokunsalar akar yasim, Annem, babam, cocuklarim, Ben onlarsiz ne yaparim... bi tek doğru var biraz fazla duygusalımdır ![]()
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Burclarin Kotu Yanlari :) | sonnnefes | Eskiler (Arşiv) | 5 | 08-13-2008 07:28 PM |
İŞte BurÇlarin Arapcasi | watican_666 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-03-2006 12:58 PM |