![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 47 Times in 44 Posts
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1459
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bizler; uzun yıllardır Fenerbahçe Spor Kulübü ve kurumları çalışanları olarak, Fenerbahçe’nin 100. kuruluş yılı başlarken Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerinin çalışanlara gösterdikleri yakın ilginin somut örnekleri olarak tertiplenen yeni yıl toplantısına eksiksiz olarak ve içtenlikle katılımları, çalışanların ücretlerine yapılan artışlar, bu artışların yılbaşından önce açıklanarak fiili ödemelerin gerçekleşmesi nedenleriyle, teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Çalışanlar olarak, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerinin Fenerbahçe’mizi kurumsal olarak zirvelere taşıma yolundaki yoğun çalışma temposuna aynı şevk, samimiyet ve aynı heyecanla bu güne kadar olduğu gibi katılmış ve katılacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Hem Fenerbahçeli kimliğimizle hem de çalışanlar olarak, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerine, 100. yılımıza adım attığımız bugünlerde bütün bu nedenlerden ötürü sevgi ve saygılarımızı sunar, sağlıklı, mutlu ve başarılı, uzun yıllar dileriz. Fenerbahçe Spor Kulübü ve kurumları çalışanları adına Serkan Acar / Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Müdürü Abdülkadir Kuşin / Genel Mali Koordinatör Tamer Yelkovan / Mali İşler Müdürü Arzu Gündoğdu / Fenerbahçe Sportif A.Ş. Genel Müdürü İhsan Topaloğlu / FBTV Genel Müdürü Bahadır Türkay / Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Arif Kırkıç / Fenerbahçe Eğitim Öğrenim Kurumları A.Ş. Müdürü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|