![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 88 Times in 52 Posts
Üye No: 12288
İtibar Gücü: 1527
Rep Puanı : 4410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bence arkadaşlar hristiyanların özellikle amerikalıların saddamını idamını kameralar önünde tüm dünyayA karşı yapmasını'' BAKIN BİZ MÜSLÜMAN Bİ ADAMI BÖLE YARGILAMADAN ASARIZ WE BUNUDA TÜM DÜNYAYA İLAN EDERİZ LKİMSEDE BİZE BİŞEY YAPAMAZ'' şeklinde müslümanların gözünü korkutMAK istiyorlar.. ben şahsen idamını hiç taswip etmedim.. KAHROLSUN AMERİKA!..
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 27215
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bence zamanında amerikan uşaklığı yapan saddam(afganistan ve suriye ye yapılan saldırılar)o kadar masum insanın canına kıyan bu diktatör bozuntusu hakettiği gibi ölmüştür.idamı sadece insanlık adına kınamak gerekir yoksa saddamın savunulacak hiçbir tarafı yok bence
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 25035
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() burada önemli olan saddam dğil... saddamın şiilere karşı işlediği katliamdan dolayı asılıp üstelik bir şii kentinde.. amerikanın ıraktaki jatiamına perde cekmek ve griçekilip uzaktan şii sünni mezhep savaşını başlatmak istemesidir... saddam zaten bir amerikan köpeğidir.. ama amerikaya köpek olanb bağzı siyasilerimizin bunu görüp ayıkması lağzım ..asıl konu da budur..amerika kendi köpeğine neler yapıyor bunlar tükiyedeki amerikan kuklalarınında başına er yada geç gelecektir.. ayıkın .....TÜRKİYE BİZİMDİR BİZİM KALACAK.. KÜRDÜ İLE TÜRKÜ İLE ALEVİSİ SÜNNİSİ İLE LAZI ÇERKEZİ LİLE BİZİMDİR VE ÖLÜMÜNE BİZİM KALACAK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 10959
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
Dogru güzel bir yorum, bende ayni düsünüyorum, arkadas.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1411
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "TÜRKİYE BİZİMDİR BİZİM KALACAK.. KÜRDÜ İLE TÜRKÜ İLE ALEVİSİ SÜNNİSİ İLE LAZI ÇERKEZİ LİLE BİZİMDİR VE ÖLÜMÜNE BİZİM KALACAK"
Kesinlikle katılıorum.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
işte SADDAMIN idam wideosu!.. | calipse | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-03-2007 01:30 AM |
Hep kötü düşünüyorsunuz:)) | ZumruduAnka | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-16-2006 10:02 AM |
Sevmek İÇİn GeÇ Ölmek İÇİn Erken | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-28-2006 04:27 PM |
Sİzler İÇİn Modİfİye...::: | hasta_erdi | Eskiler (Arşiv) | 5 | 03-03-2006 02:25 PM |
Sex Games SİZLER İÇİN ÖZEL KESİNLİKLE BAKIN ARKADASLAR!!! | TooCooL | Adult eski arşiv | 1 | 12-23-2005 12:39 AM |