![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 118 Thanked 76 Times in 37 Posts
Üye No: 7816
İtibar Gücü: 1728
Rep Puanı : 13410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yapmanız gerekenler
menü ; servisler ;ayarlar;varsay. erişim nokt.; seçenek; yeni erişim noktası; varsayılan ayarları kull. MSN Turkcell Bağlantı ismi= MSN Turkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklrine dikkat edin.) Veri Taşıyıcı= GPRS (GPRS yoksa paket veri kalabilir) Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük) Kullanıcı ismi =yok Şifre sorma= hayır şifre kısmına dokunmayın. doğrulama= normal Ana Sayfa= yok çıkmadan seçenek;gelişmiş ayarlar telefonun IP adresi= otomatik Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz. Bu ayarlar ise TELSİM FATURALI HATLAR İÇİNDİR... MSN Telsim Bağlantı ismi=MSN Telsim Veri taşıcısı= GPRS Erişim nokt. ismi= telsim kullanıcı ismi=yok şifre sorma=hayır doğrulama=normal Ana sayfa=yok Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin) Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin) MSN Avea Bağlantı ismi=MSN Avea Veri taşıcısı= GPRS Erişim nokt. ismi= internet kullanıcı ismi=yok şifre sorma=hayır doğrulama=normal Ana sayfa=yok Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin) Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin) ayaralrı kaydettikten sonra istediğiniz programla girebilirsiniz. Tavsiyem turbo msn programıdır. işte link... ![]() http://rapidshare.de/files/15221315/...1__1_.rar.html özellikleri her türlü dosya transferi (mp3,resim vs...),, ifadeler, hazır metinler vs.. bu da turbo msn'in türkçe yaması ![]() http://rapidshare.de/files/27811684/..._Path.zip.html Telsim ve Avea için ücret hakkında bir bilgi yoktur...Msn turkcell ise garanti verebilirim dosya transferi hariç 1-2 kontürdür. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 38 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 17371
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() gercekten öle ama ben denedikten sonra turkcell ınternetten baglandım 1 dakka sonra 150 kontur birden bire gitti aman dikkat acaba o sebebtenmi anlamadim suan dewam ediyorum o baglantıdan tesekkurler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 4 Thanked 84 Times in 17 Posts
Üye No: 4137
İtibar Gücü: 1488
Rep Puanı : 4509
Rep Derecesi :
|
![]() baglantıda siz yazdıkça kontur gidiyo.yazmazzsanız kontur aynen kalır.
turkcell bu konuda kusursuz.tawsiye ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 25 Thanked 32 Times in 13 Posts
Üye No: 7710
İtibar Gücü: 1529
Rep Puanı : 1610
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Teşekkürler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Teşekkür Etme: 8 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16067
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() 20 dakikasi 1 knt ister yaz ister yazma ben turkcell icin diyom telsimi denemedim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 25821
İtibar Gücü: 1354
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() 6600 için sorunsuz bi msn programı var mı kankalarım
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
msn'den telsim,turkcell,aria,avea vb gibi hatlardan 100 bedava sms !!! | TiKkY_BoY | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-11-2006 06:09 PM |