![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zeki Önatlı’nın yerine yardımcı antrenörlüğe getirilen Tayfur Havutçu, “Yuvama döndüğüm için mutluyum. Beşiktaş’ı el birliği ile ayağa kaldıracağız” dedi.
‘Faydalı olacağım’ Zeki Önatlı’nın yerine yardımcı antrenörlüğe getirilen Tayfur Havutçu, “Son derece heyecanlı ve mutluyum. Daha önce birlikte oynadığım arkadaşlarım var. Yeni gelenler de oldu. Jean Tigana ile geçen yıl birlikte çalışmıştık. Herhangi bir sorun yaşanmaz. Bu takıma faydalı olacağımdan eminim. Beşiktaş’ı el birliği ile ayağa kaldıracağız. Benim de A sınıfı diplomam var. Her açıdan görev için hazırım” yorumunda bulundu. Köprü görevi görecek Yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Tayfur Havutçu, daha sonra şu görüşlerine yer verdi: “Futbolcu olarak bırakmıştım, antrenör olarak geri döndüm. İlk antrenörlüğümün burada olması nedeniyle de ayrıca mutluyum. Görevim hocaya yardımcı olmak, hocayla arkadaşlar arasında köprü kurmak. Sayın Tigana’yı çok iyi tanıyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum. Zaten bu nedenle de teklif geldiğinde hemen kabul ettim.” ******************* Öner: Normal bir rotasyon Genel sekreter Kenan Öner, teknik heyetteki değişikliği ‘normal bir rotasyon’ olarak değerlendirdi. Öner, “Kimseyi kovmadık, sadece görev yerlerini değiştirdik. Bu tür olaylar, Beşiktaş gibi büyük kulüplerde gayet normaldir. Ve her zaman arkası gelebilir. İkinci yarı ile birlikte kupa ve ligde başarılı sonuçlar bekliyoruz” dedi. Öner, şöyle devam etti: “Transfer yapmış olmak için transfer yapılmaz. Geçmişte böyle şeyler olmuş ama bu kez çok dikkatli ve özenli davranmak istiyoruz.” ****************** Bayramlaşma sürüyor İkinci yarı hazırlıkları için dün toplanan futbol takımı, Nevzat Demir Tesisleri’nde bayramlaştı. Siyah-Beyazlılar’da, bugün de üyeler arasında bir bayramlaşma gerçekleşecek. Akaretler’deki Divan Kurulu lokalinde yapılacak tören, saat 11.00’de başlayacak. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Açılışlar ‘mankenli’ dolandırıcılık ‘nitelikli’ | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 07-01-2009 09:23 AM |
‘AKP’ iddiasına karşı ‘AK Parti’ savunması | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-04-2008 09:48 PM |
TBMM’de ‘kıyak’ tartışması ve ‘helal’ tepkisi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 08:25 PM |
Çapkın ‘damat’ın suç ortağı ‘idare müdürü’ / 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 08:13 AM |
Hakkari’de askerin ‘mıntıka temizliği’ne DTP’li belediyeden suç duyurusu / 27 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-27-2006 04:39 PM |