![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 50 Thanked 62 Times in 45 Posts
Üye No: 25089
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 3206
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Fenerbahçe'nin hocası iddialı: İlk yarının sonlarındaki gibi oynar bazı ek***lerimizi de giderirsek, UEFA Kupası'nı kazanırız.
Daha güçlü olacağız Antalya kampında gerek fiziksel gerekse taktiksel çalışmalar yapacaklarını anlatan F.Bahçe'nin hocası sözlerini şöyle tamamladı: "Bu kampta iyi yanlarımızı çok daha iyi yapacak, ek*** yanlarımızı da gidereceğiz. İkinci yarıda çok daha güçlü bir takım olacağız. İstediklerimizi yaptığımızda UEFA Kupası dahil, üç kupayı da kazanabiliriz. Buna inanıyorum. F.Bahçe camiası büyük başarılara layık." Tüm engelleri aşarız F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, hedefleriyle ilgili iddialı konuştu. Ligin ilk yarısının son döneminde çok iyi futbol oynadıklarını belirten Zico, "Böyle oynamaya devam etmeliyiz. Antalya'da bazı ek***lerimizi de giderdiğimizde, tüm engelleri aşarız. 100. yılımızın büyük önemi var. Taraftarımız her zamanki desteği verirlerse her şeyin üstesinden gelebiliriz. Onlarla başaramayacağımız şey yok" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'Bu kupayı istiyorum!' | ŞoVaLYe_77 | Trabzonspor | 0 | 04-04-2010 07:31 PM |
İki kupayı da istiyor | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 07:19 PM |
( bir el istiyorum sadece beni saran, bir göz istiyorum ayni camdan içeri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 03:53 PM |
İlk kupayı kaptık | Alper23 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-13-2007 03:53 PM |
"Fener kupayı alabilir" / 8 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-08-2007 10:19 PM |