![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 47 Times in 44 Posts
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1463
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gelecek sezon Fenerbahçe'nin formasını giymek istediğini açıklayan Brezilyalı futbolcu, "Alex, Deivid, Appiah, Kezman, Lugano ve Edu gibi üst düzey yıldızlar UEFA'da yoluna devam eden hiçbir takımda yok.
Fenerbahçe, AZ Alkmaar'ı geçerse önü açılır ve 16 Mayıs'ta Glasgow'da UEFA Kupası'nı havaya kaldırır" yorumunda bulundu. FENER'İ ÇOK İZLEDİM Bu sezon Fenerbahçe'ye transferi son anda Capello tarafından engellenen Roberto Carlos, Fotomaç'a iddialı açıklamalarda bulundu. Gelecek sezon Fenerbahçe formasını giymek istediğini açıklayan Brezilyalı futbolcuya "Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nda final oynama şansı nedir?" diye sorduk. Zico ve Alex'le sık sık telefon görüşmesi yaptığını vurgulayan Real Madrid'li futbolcu şunları söyledi: "Artık Fenerbahçe'yi çok yakından tanıyorum. Zaten geçen sezon Fenerbahçe'ye gelmem an meselesi iken maç kasetlerini izlemiştim. ZİCO VE SÜPER KADRO Bu yüzden Fenerbahçe hakkında birçok bilgiye sahibim. Bu doğrultuda baktığımızda Alex, Kezman, Appiah, Edu, Lugano ve Deivid gibi üst düzey futbolcular şu anda UEFA'da yoluna devam eden hiçbir takımda yok. Fenerbahçe, eğer AZ Alkmaar'ı elerse önü açılır. 16 Mayıs'ta Glasgow'da yapılacak UEFA Kupası finalinde zafere ulaşabilir. Fenerbahçe'nin kadrosu, kupayı kazanmaya yeter. Ben, Zico'nun bu inancı futbolcularına şimdiden aşıladığını düşünüyorum. Fenerbahçe, UEFA şampiyonu olursa hiç şaşırmam." Kaynak: Pasfotomaç 08.01.2007
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sunter: "Hedefimiz kupayı kazanmak" | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 08:06 PM |
"Fener sayesinde Aykut oldum" / 5 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-05-2007 12:14 PM |
"Kupayı almalıyız" | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-18-2006 08:56 PM |
Didem Akın:"Kupayı istiyoruz" | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2006 08:56 PM |