![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1419
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bütün gece seni anlattilar
Izdirabi yudumlayan ilham avcilari Nereye oturtmali seni bilemedim Nefesin Adem'e üflenen ruhtu Sevgim gönül ufuklari genis sairlerce Taçlandirilmis misralarda sakli Gelin gibi tepelerden süzülüp gelen günesi Seyrediyorum. Bulutlardaki renk cümbüsünde gözlerim Hazan kokularini duyuyorum meltemlerin getirdigi Ebrar sabir ve vefasiyla bekliyorum Bana kulak ver ey nehir beni dinlemelisin ey sehir Onun gönlü bir ayna gibi temiz ve pakti Ne o 'senin kuruntun mu' diyorsun ey ilham avcisi Sen ne düsünüyorsun yillarin yorgunu sehir Izdirabi yudumlayan ilham avcilari Seni anlattilar bütün gece Bir sofi vakariyla bekliyorum kavusmayi Hakki hakikati bulmayi bir dervis edasiyla bekliyorum Izdirabi yudumlayan ilham avcilari seni anlattilar Uzun uzun bütün gece Göz müdür gören gönül müdür Söyle Izdirabi yudumlayan ilham avcisi
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 24083
İtibar Gücü: 1358
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tebrikler yüreğine sağlık
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eğer bana ibadet edenler olmasaydı Bana âsi gelenlere bir anlık dahi mühlet vermezdim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:40 AM |
Hayal Bana Yakın Yar Bana Uzak | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-30-2007 06:09 PM |
Ve Kaybetmek Senİ | warner_brose | Eskiler (Arşiv) | 3 | 03-18-2007 10:28 PM |
Senİ Seven Sadece Ben | storm-girL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-19-2006 01:00 PM |
Ben Senİ Beklerİm | ONALTIKASIM | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-21-2006 10:22 PM |