![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 34 Times in 22 Posts
Üye No: 15198
İtibar Gücü: 1578
Rep Puanı : 2714
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "Alex'ten bile iyiyim"
Galatasaraylı yöneticiler sezon başında Arjantin’in Estudiantes takımından transfer ettikleri Marcelo Adrian Carrusca’yı geleceğin yıldızı olarak tanıtmıştı. Futbolcunun kariyeri de sarı kırmızılıları doğrular nitelikteydi. Milliyet Gazetesi'nin 13 Ocak 2007 tarihli haberinde henüz 22 yaşında olan Carrusca, ülkesinin en iyi sol kanat oyuncuları arasında gösteriliyordu ve peşinde çok sayıda Avrupa kulübü vardı. İşin doğrusu Carrusca da Galatasaray’a büyük umutlarla gelmişti. Arjantinli oyuncu, sarı kırmızılı kulüpte kendisini gösterip, Avrupa’ya transfer olmayı planlıyordu. Fakat, sezonun ilk yarısında işler planlandığı gibi gitmedi. Arda Turan’ın müthiş performansı, Carrusca’nın kulübeye gönderilmesine neden oldu. Arjantinli futbolcu, her ne kadar ilk yarının büyük bölümünü kulübede geçirse de iddialı konuşmaya devam ediyor. Öyle ki, kendisini, şu an Türkiye’nin en iyi oyun kurucusu olarak gösterilen Fenerbahçeli Alex’le kıyaslamaktan bile çekinmiyor. Bakın neler söylüyor Arjantinli: 'Çok inatçıyım" "Ben çok inatçıyımdır. Galatasaray’da mutlaka forma şansı bulacağım.Tamam, Arda benim yerimde oynuyor. Ama ben yalnızca sol kanatta oynayan bir futbolcu değilim. Orta sahanın ortasında da görev yaparım. İstediğim yere milimetrik toplar atarım. Bu meziyetim Fenerbahçeli Alex’ten daha iyidir. Gerets beni o bölgede oynatırsa, inanın onu mahcup etmem." "Futbola yeni ısınıyorum" Carrusca, Galatasaray’daki ilk sezonunda zorlanmasının en büyük nedeninin Türk futbolu ile Arjantin futbolu arasındaki farklılıklar olduğunu da belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Brezilya ve Arjantin futbolu birbirine benzer. Orta saha oyuncusu isen hücuma çıktığın zaman geri gelmeyi fazla düşünmezsin. Türk futbolu öyle değil. Hem gidip geleceksin, hem de adam markajı yapacaksın. Türkiye’deki ilk günlerimde bu kadar zorlanmamın nedeni bu."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kayıp İlanın Bile Yok, "Artık Sevgilim Degilsin" | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 04:23 AM |
"bir katil bile vicdan azabıyla en çok bir hafta yaşar" mış | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 07:48 PM |
"Real Madrid'e bile gitmem" / 6 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2007 07:23 PM |
"Kily, bile gelse formayı alamaz" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2006 12:13 PM |
Alex'ten Taraftara Mesaj: "karnavala Hazirlanin!.." | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-25-2006 08:12 PM |