www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-20-2007, 01:43 PM   #1
deniz_ici
Banned

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 16067
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : deniz_ici is on a distinguished road

...........

Son düzenleyen: deniz_ici; 01-22-2007, 09:24 AM..
deniz_ici çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-21-2007, 01:01 AM   #2
serkanoksuz
Müstakbel Üye

serkanoksuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1514
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

Kardeş dediğin biraz saçma gelior ama olabilirde sonuçta ne olursa olsunmp3 olarak ceviriyorsun.kullandığın proğramın ses ve hız ayarlarından dolayı böyle bir sorun ile karsılasıyor olabilirsin bende öyle proğram kullanıyorum ama vcd de hiç denemedim.ayarları biraz kurcalayarak bidaha dene olmazzsa "mp3to ringtone gold"proğramını bul birde onun ile dene ses ve hız ayar bölümü var onları değiştirerek çözüm bulabilme ihtimalin yüksek tabi benimkibi tahmin garantili bir cevap veremem denemeden.
Old 01-21-2007, 01:05 AM   #3
servikal
Daimi Üye

servikal Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1596
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi : servikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond reputeservikal has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen deniz_ici Mesajı Göster
arkadaslar telefondan yapmış olduğum ses kayıdını pc'ye attım daha sonra mp3 yapıp cd'ye kopyaladım fakat vcd'de dinliyemiyorum.Acaba ne yapmam gerek yardım edebilirmisiniz.hangi programla cd'de calisir
bune ya bilmece gibi

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı