www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-21-2007, 03:37 PM   #1
WrAtBoY
Forum Demirbaşı

WrAtBoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi : WrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond repute
Varsayılan Galada Gaffur Krİzİ

Eşi Melek Açıkalın ile birlikte filmin galasına gelen Peker Açıkalın'a büyük ilgi gösteren medya mensupları, Şafak Sezer ile yaptığı röportajı yarıda keserek "Gaffur"a yönelince her iki oyuncunun arası açılmasına sebep oldu.

Peker Açıkalın'a medyanın büyük ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Şafak Sezer, daha sonra Açıkalın'ın yanına giderek biraz daha sakin olması için kendisini uyarması ise, ünlü oyuncunun toplu fotoğraf çekimini beklemeden film sonrası apar topar galadan ayrılmasına sebep oldu.Peker Açıkalın'ın apar topar gitmesine anlam vermediğini söyleyen filmin yapımcısı Murat Aslan ise; "Gerginlik muhabbetinden ben sıkıldım. Kim kahraman olmak istiyorsa gidip olsun hiç umurumda değil" dedi.

GALADAN NOTLAR

* Filmin afişinde Peker Açıkalın'ın önde yer almasının kendisi için bir sorun olmadığını ifade eden Şafak Sezer, "Peker 45 yaşında ben 35 yaşındayım. O iyi bir oyuncu. Ölümüne kankayız. Bizim aramızda öyle şeyler olmaz." diyerek Açıkalın'la aralarında bir sorun olmadığını kaydetti.

* Serinin ikincisi olan Maskeli Beşler Irak’ta bu kez ilk bölümde oynayan Mehmet Ali Alabora yoğun programları nedeniyle oynamasa da filmin çekimleri süresince sık sık sete giderek arkadaşlarına destek verdiğini dile getirerek, “Dizinin çekimleri ile filmin çekimleri çakışıyordu o yüzden filmde oynayamadım. Bu bir takım işi ve bu takımda ben olmasamda onlar gol atıyorlar" dedi.

* Filmin ana sahneleri olan petrol tesisleri Kilyos Kısırkaya köyünde iki haftada inşa edilerek çekime hazır hale getirildi. Film için 850 adet kostüm tasarlanırken filmde 850 yardımcı oyuncu görev aldı. Filmin tamamı için 7 hata gibi bir zaman harcanarak tamamlandı.

WrAtBoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı