![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüzüklerin Efendisi’nin yönetmeni Peter Jackson, çalıştığı film stüdyosu tarafından kara listeye alındı.
Yüzüklerin Efendisi triolojisini yapan stüdyo, Jackson’a aralarında JRR Tolkien’in çekimlerine hazırlanan The Hobbit uyarlamasının da bulunduğu hiçbir filminde çalışamayacağını açık bir şekilde bildirdi. Jackson’ın bağlı olduğu stüdyo, Yeni Zelandalı yönetmeni küstahlıkla suçlayıp bir daha şirketleriyle hiçbir film yapamayacağını duyurdu. Peter Jackson'dan dava Jackson ise, tirolojinin ilk filmi olan Yüzük Kardeşliği (Fellowship of the Ring) filminin tamamlanmasından sonra kendisine ödenmesi gereken paranın bir kısmının ödenmediği gerekçesiyle şirketi dava etti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Robert Shaye, Sci-Fi Wire internet sitesine verdiği röportajda "Benim nöbetimde Jackson ile asla çalışılmayacak. Beni dava eden biriyle çalışmak istemiyorum" dedi. Yönetmen ile stüdyo arasındaki kavgaya Yüzüklerin Efendisi filmlerinde rol alan aktörler de karıştı. Aktörlerin stüdyonun 40'ıncı kuruluş yıldönümünde stüdyo aleyhinde sözler söylediği bildirildi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ah kalbim yarışmasında manken ünlü seks firikik etek altı ünlü. | 1424 | Türk Ünlüler | 0 | 01-22-2013 02:08 PM |
ahkalbim programından şeyda manken ünlü seks firikik etek altı ünlü | 1424 | Türk Ünlüler | 0 | 01-22-2013 02:06 PM |
tuğba ekinci arışmasında manken ünlü seks firikik etek altı ünlü ensest liseli | Kéan aRs | Adult eski arşiv | 0 | 02-18-2008 01:59 PM |
ebru gündeş manken ünlü seks firikik etek altı ünlü ensest liseli | Kéan aRs | Adult eski arşiv | 0 | 02-18-2008 01:59 PM |
ahkalbim programından şeyda manken ünlü seks firikik etek altı ünlü ensest liseli | Kéan aRs | Adult eski arşiv | 0 | 02-18-2008 01:58 PM |