![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 22 Thanked 50 Times in 30 Posts
Üye No: 22184
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hani vardır ya neredeyse bütün erkeklerin askerlik anısı bende askerliğin nasıl bişey olduğunu merak ediyom yaşım 14 te isteyen burda askerli anılarını anlatson çoooooooook güzel olur.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15581
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() tabi seve seve anlatim
![]() ya bir gün hep aynı yemeklerden yemekden bıkmışdık vede benim sorumlu olduğum bir mekan vardı arkadaşlarımı oraya topladım ve menemen yapalım dedik neyse menemeni yapdık ama bir akşilik vardı ekmek kalmamış ekmeksizde menemen yenilmez değilmi n eyapalım ne yapalım derken bizim arkadaş mustafa atladı hemen ben gidip hemen köyden alim dedi o severdi böyle seyleri meceraları tellerden atlıyacak ve ekmeği alıp gelecek ama hepsi bu kadar kolay olmadı neyse ben anlatım bayramla mustafa tellerden atladılar ve ankaranın bir yerindeydim köye ekmek almaya gittiler vede geldiler ama o anda tellerden atlarken nöbetci fark etti nöbetcide daha kabak neyin ne olduğunu bilmiyor vede ilk nöbetiydi neyse bu başladı ateş etmeye bizim çoçuklar yerde sürünüyor mermiler edeta yanlarından gidiyor bunlar adeta üç bucuk atıyordu öyle böyle mermilerden kurtuldular ama her şey okadarda kolay değildi o onda bir anons ve tüm askerler toplanacak kim var kim yok bakılacakdı bizim çoçuklar daha gfelmemiş ve bizler ne yapacağımızı şaşırmışdık tam komutan bizlerden şepelenmişdiki arkadaşlar geldi hemen sayım olduk vede atlattık rahat rahat menemeni yedik ama hayatımın en pahalı yemeğiydi bu yemek o mermiler bizim arkadaşım yanından gecerken aman allahım neyse o güne dönmim bari ![]() ![]() ![]() evet nbetciye ne oldu dersiniz ertesi gün komutan nöbetciyi yanına cağırdı ve ne oldu oğlum dedi oda komutanım tellerden içeri atlıyan iki kişi yi gördüğünü söyledi vede bende ateşe ttim dedi komutanda bir anda lan o mermiler babanınmermilerimi sen nasıl atarsın ben bunun hesabını nasıl verecem diye bağıyordu aslında çoçuk haklıydı ama bizlerde gidipde söyliyemezdik değilmi bizdik komutanım tellerden atlıyan tabikide söylemedik konuyu özetlemeye gelirsek bizlerin yediği menemen ağız lezzeti oldu nöbeti tutan arkadaşımızın da yediği fırca artık onuda ona sormak lazım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5543
İtibar Gücü: 1430
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Ulaa Gel De Gor Anisini Hatirasini Suan Ben Beykozda Gemİde Yapiyorum Bahrİyelİ Olarak Pek De Oyle Ani Fİlan Kalmaz Daha 180 Gun Var Ama Daha Bİ 10 Sene Varmis Gİbİ Pskolejİ İÇİndeyİm Gemİ Zor Bİladerİm Gemİ Dusmemek İÇİn Ne Yaparsan Yap Benden Sana Abİ Tavsİ-yesİ
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ah Bu İstanbul Anıları | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2008 12:42 AM |
Askerlik | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-13-2008 11:33 PM |
Askerlik | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 08:37 PM |
Atatürk'ün Anıları... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-30-2006 07:35 PM |
askerlik anıları her zaman hatırlanır hele arkadaşlıkları kardeşten de ötedir... | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-01-2006 12:19 PM |