www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-30-2007, 11:08 AM   #1
JЗĽ¦ьΦŊΞ 23
Geçerken Uğradım

JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 29667
İtibar Gücü: 1374
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 will become famous soon enough
Post Everton'dan Arda'ya servet ! 30/1/07

Galatasaray'ın alt yapısından yetişen ve bu sezon gösterdiği müthiş performansla bir yıldız gibi parlayan Arda Turan, Avrupa’nın ünlü kulüplerini peşinden koşturuyor.

Chelsea’nin CSKA Moskova aracılığıyla, Blackburn Rovers’ın Tugay Kerimoğlu’nu devreye sokarak kadrosuna katmak istediği genç futbolcuya İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, sadece bonservisi için tam anlamıyla bir servet önerdi: 5.5 milyon pound (yaklaşık 15.4 milyon YTL.)

İngiliz kulüpleri, Tugay Kerimoğlu ve Emre Belözoğlu’nun ardından G.Saray’da yetişen bir başka yıldız olan Arda Turan’ın peşini bırakmıyor. 20 yaşında futbolun zirvesine çıkan Arda için devreye giren Evertonlu yetkililer, geçtiğimiz hafta sarı kırmızılı yöneticilerle bir görüşme yaptı.

Bu rakam düşündürür

İngiliz kulübünün yöneticilerinin, "Arda gibi bir yeteneği İngiltere’de görmek, ona Everton formasını giydirmek istiyoruz. Size de bonservis ve yetiştirme ücreti olarak 5.5 milyon pound vermeye hazırız. Ayrıca bu futbolcuyla kendi aramızda pazarlık edip, anlaşacağız" dediler.

İngilizlerin bu cazip teklifine sarı kırmızılılar, "Teklifiniz çok iyi. Bu rakam düşündürür ama uzun zamandan beri takıma bir yıldız futbolcu alamadık. Kendi yetiştirdiğimiz bir yıldızı da vermek istemiyoruz. Çünkü hem taraftarımız, hem de bizler zor durumda kalırız" karşılığını verdiler.

Gideceksem, tam vakti

Everton’un teklifinin çok cazip olduğunu belirten Arda ise, şunları söyledi: "İngiltere’ye gideceksem, tam vakti. Tek istediğim yer de orası. Kulübüm ’evet’ derse, seve seve İngiltere’ye giderim. Yeter ki, onay çıksın. Bu yükün altından da rahatlıkla kalkarım. Çünkü ben, çok küçük yaşlardan beri uluslararası maçlarda forma giyiyorum. İngiltere’deki oyun sistemini iyi buluyorum."

Hürriyet
JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı