www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-30-2007, 11:15 AM   #1
JЗĽ¦ьΦŊΞ 23
Geçerken Uğradım

JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 29667
İtibar Gücü: 1374
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 will become famous soon enough
Post Ben bir insanım böyle bir şey yapamam 30/1/07

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın oyuncusu Willy Solomon, hafta içinde Taksim’de tartıştığı bir taksicinin aracına idrarını yaptığı yolundaki iddiaları kesin bir dille yalanladı. Solomon “Ben bir insanım böyle bir şey yapamam” dedi.
Oyuncumuz Willy Solomon Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Şube Direktörü Nedim Karakaş ve kondüsyonerimiz İlker Belgutay ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk önce söz alan Nedim Karakaş, geçtiğimiz Cuma sabahı hoş olmayan haberlerle karşılaştıklarını, internet sitemizdeki kısa açıklamanın ardından 2 gün boyunca olayı ayrıntılı bir şekilde araştırdıklarını söyledi. Olayların anlatıldığı gibi olmadığını, yanlış aksettirildiğini belirten oyuncumuz Solomon şunları söyledi:
“Öncelikle ailemden, Fenerbahçe camiasından böyle bir olaya adımın karışmasından dolayı özür diliyorum. Olaylar anlatıldığı gibi değil, yanlış aksettirildi. Yaşadığım bu olay her hangi bir Türk vatandaşının başını da gelebilirdi. Olaya çok üzüldüm. Bu yıl 100. yılımız. Takımımız ve oyuncularımızın belli bir imajı var. Bu imaj dışında tanınmak istemiyoruz. Ben uzun yıllar Türkiye de kalmak istiyorum. Türk insanına yanlış bir imajla gösterilmek istemiyorum. Benim ve takımımın imajına gelen bu zarardan üzüntü duyuyorum. O gece Alpella’dan Serkan Ünal kardeşim ve ben birlikteydik. Tam yolumuzun ortasında bir taksi park etmişti. Serkan kibarca ‘çekilebilir misiniz ‘ dedi. Onlar da ‘geçebilirsiniz, bir şey olmaz’ dedi. Biz geçerken aracımız taksiye hafifce sürttü. O sırada yakından bir polis otosu da geçiyordu. Taksicinin yanındaki kişi birden bağırmaya başladı. Polisler olaya müdahele etti, karakola gittik. 15 dakika sonra tüm medya kapının önündeydi. Hiç bir kavga olmadı. İçki yok. Yapılan testte alkol sıfır çıktı. Olay niye büyütüldü, bu hale geldi, anlayamıyorum”
Taksinin içine idrarını yaptığı yolundaki iddiaları konuşmanın bile gereksiz olduğunu belirten Solomon, “Ben bir insanım. Böyle bir şey yapamam. Niçin, niye böyle bir şey söylendi bilemiyorum. Böyle bir şiy olsa kavga olurdu. Çünkü böyle bir şey bana yapılsa kavga ederdim. Niye böyle bir şey ortaya atıldı anlayamıyorum. Ben de aklanmadan bu işin peşini bırakmıyacağım. Böyle bir şey herkesin başına gelebirdi. Ben İsrail’de Yunanistan’da da oynadım. Bunun maçla alakası yok. Ben nasıl yaşayacağımı, ne yapacağımı biliyorum. Ailemden, Fenerbahçe camiasından ve taraftarlardar böyle bir olaya adımın karıştığı için tekrar özür diliyorum. 100. yılımızda tek düşüncemiz. Türkiye şampiyonluğu” dedi.
JЗĽ¦ьΦŊΞ 23 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı