![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Mesajlar: 8,106
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() MALZEMELER
(6 kişilik) 3 bardak haşlanmış Amerikan pirinci 2-3 adet yeşil soğan 1 çay bardağı ceviz içi 1 çay bardağı kuru üzüm 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet ananas Yarım çay kaşığı zencefil Tuz HAZIRLANIŞI Yeşil soğanı bir tavanın içine ince ince doğradıktan sonra, cevizi, kuru üzümü, tuzu ve zencefili içine karıştırıp tereyağı ile harlı ateşte 3-4 dakika pişirelim. Üstüne dilimlenmiş ananas ve haşlanmış pirinci ilave ederek iyice pişirin. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Limonlu Pilav | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-24-2009 08:46 PM |
İÇ Pilav | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-24-2009 08:36 PM |
IÇ Pilav | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 0 | 07-24-2009 08:36 PM |
Iç Pilav | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-20-2008 02:05 PM |
Limonlu Pratik Karides | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 09:30 PM |