![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 44 Thanked 141 Times in 61 Posts
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1704
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() :biggrin: Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta
Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım.. Önünü görmeden sollama, eve acı haber yollama... Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi... Kuzu kurdun, yol Ford'un... Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza! Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?! Çilemse çekerim, kaderimse gülerim Alırsın Ford, olursun Lord Istedim vermediler; sen soförsün dediler! Rampanın atmacası Gas, fren, şanzıman halin duman Aşk çekenin yol gidenin! Yaklasma toz olursun, geçme pişman olursun Uzaktan seveceğim, senin haberin olmayacak Sollama beni, mahcup ederim seni! Tek rakibimiz, Turk Hava Yolları Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. Bir sabah uykusuna doyamadım bir de sana Bana öyle melun melun bakma güselim biliyorum birasdan sen de ineceksin!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 44 Thanked 141 Times in 61 Posts
Üye No: 5884
İtibar Gücü: 1704
Rep Puanı : 14969
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu renkteki tek kamyon benimki,bir tane daha vardi geçen gün yikadilar
Sollama beni, sollarim seni! Hadi, hayirli yolculuklar abi... Ister kiro de ister maganda;ama paranin allahi bende Önünü görmeden sollama, evine aci haber yollama... Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?! O gözlerin var ya! Benim olacaksin delikanlica. Önünü görmeden sollama evine aci haber yollama Dünya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat? Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim.. O gözlerin varya;benim olacaksin delikanlica Yaklasma toz olursun, geçme pisman olursun. Bir sabah uykusuna doyamadim bir de sana... Hey!You didnt understand me i burned for it Dünya delikanli olsaydi, yuvarlak olmazdi. Inat etme gökyüzü benim kadar aglayamazsin Yaklasma toz olursun geçme pisman olursun! Rampalarin ustasiyim,gözlerinin hastasiyim Gidisine kizlar, durusuna yollar hasta... Gözlerin güzel ama bakmasini bilmiyorsun. Istedim vermediler; sen söförsün dediler! Gözlerin güzel ama bakmasini bilmiyorsun Kurbanda kesilir koç,yollara yakisir doç Yokusta geçme beni bayirda düzerim seni Istedim vermediler,sen söförsün dediler Yüreginde bilegin kadar kuvvetliyse gel Uzaktan sevecegim, haberin olmayacak. Benim için aglama gözlerinden olursun Durusuma kizlar,gidisime yollar hasta Dünya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Asiksan vur saza, söförsen bas gaza! Çilemse çekerim, kaderimse gülerim! Bir sana,bir gece uykusuna hasretim Sevene can feda, sevmeyene elveda! Asiksan vur saza,söförsen bas gaza Hatasiz dost arama yalniz kalirsin Gaz, fren, sanziman; halim duman! Sollama beni, mahçup ederim seni! Tek rakibimiz, Türk Hava Yollari. Sevene can feda,sevmeyene elveda! Uzaktan severim ruhun bile duymaz Çilemse çekerim,kaderimse gülerim Sollama beni,mahçup ederim seni Kamyoncu dediler kiz vermediler Sen hangi mevsimin yagmurusun? Allahin verdigi gaza basilir Kuzu kurdun, yol Ford'un... Alirsin Ford, olursun Lord! Alem bana,ben sana hastayim Tedbir senin takdir allahin Yollar doç'un bastir koçum Kuzu kurdun yollar ford'un Ask çekenin, yol gidenin! Ara beni cep:0555 520 67 39 Usul geç söför uyanmasin Sarsildim ama yikilmadim My other car is porsche Ask çekenin,yol gidenin Büyüyünce TIR olcam!.. Aldim ford,oldum lord Aldim ford,oldum zort Ya seninle ya sensiz Senin baban yalanci! Miras degil,alinteri Karsiliksiz sevenler Yakalarsam TIK TIK! 78/1 Emre nerdesin? Rampalarin atmacasi Rahmetlide sollardi Rampanin atmacasi! Babam öyle diyo... Gecelerin yargici Mecburum geçmeye Huzur islamdadir Ya sev,ya terket Tek rakibim THY Acilarin çocugu Kurtlar sofrasi Babam sagolsun Memleket nire? Sensiz olmuyor Taksitle aldik Son imparator O simdi asker Ceylan gözlüm Toz kaldirma! Sen baskasin Ölürüm sana Narin yarim Bende senin Dile benden Die for you Sirilsiklam Çamur atma 2 fast 4 u Inci tanem Üç bacakli Sari çiyan Çayiragasi Çirkin sey 69 (??!!) Sov yapma Gece Kusu Karamanli Bahriyeli Gamzelim Bi tanem Masallah Tarsuslu Asiginim Cilvelim Ciss!... Pioneer Belalim Yakisir Liselim Alemci Parlak Canisi Klas Kral Koç ALINTIDIR:biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sütü seven kamyoncu(gülmekten gına gelecek) | вö¢üк | Eskiler (Arşiv) | 4 | 02-28-2009 10:50 PM |
Sütü seven kamyoncu | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-30-2008 04:30 PM |
Aşk Sözleri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 08:47 AM |
ask sözleri | wolf46 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-29-2007 09:12 AM |
Sütü Seven Kamyoncu | emreerol | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-23-2006 07:42 PM |