![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 9 Times in 6 Posts
Üye No: 21011
İtibar Gücü: 1393
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sezon sonu kulübü Schalke ile sözleşmesi sona erecek olan Hamit Altıntop, Bayern Münih ile anlaşma sağladı.
Milli futbolcu Hamit Altıntop, önümüzdeki sezon Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Bayern Münih'te forma giyecek. Kariyerini Schalke 04'te sürdüren 24 yaşındaki Hamit, Bayern Münih ile bonservis bedelsiz 3 yıllığına anlaştı. Transferi doğrulayan Hamit, "1 Temmuz'dan itibaren Bayern Münih'in futbolcusu olacağım. 3 yıllık sözleşme imzaladım" diye konuştu. Bayern Münih'in önümüzdeki sezon için genç ve dinamik bir ekip kurmayı planladığını belirten Hamit Altıntop, “Beni, ikili mücadeleyi seven ve sert şut atabilen iyi bir orta saha oyuncusu olarak gördüklerini söylediler. Böyle bir şans futbolcunun hayatında fazla gelmez. Bende bu teklifi değerlendirmek istedim” dedi. Bayern'in her zaman hücumu düşünmesi gerektiğinin altını çizen milli futbolcu, "Hep atak oynamak zorunda olacağız. Sağ bek bile oynasam hücumu düşünmem gerekecek. Ayrıca her mevkide oynayabileceğimi A Milli Takım'da kanıtlandığımı düşünüyorum. Bayern'de daha başarılı olacağım kesin" ifadelerini kullandı. Bayern Münih ile 3 yıllık ön sözleşme imzalayan Hamit Altıntop'un, resmi sözleşmeyi önümüzdeki günlerde imzalayacağı öğrenildi. Kulüpten Hamit'in alacağı ücret konusunda ise bir açıklama yapılmadı. (alıntıdır) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bayern coştu, Hamit katkı yaptı! | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 07-11-2009 09:04 PM |
G.Saray, Hamit Altıntop için bastırıyor/26aralık | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-26-2006 01:40 PM |