![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bebeğine ikinci kez hayat verdi
17 Şubat 2007 İZMİR, (DHA) EGE Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi'nde 30 yaşındaki Jale Sırlı'nın karaciğerinden alınan parça, 7.5 aylık oğlu Metehan Sırlı'ya nakledildi. Denizli'de oturan, 9 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Jale Sırlı, oğlu Metahan'ın doğuştan safra yollarının olmadığını, doğumdan 3 gün sonra sarılığının kaybolmaması üzerine Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdüklerini söyledi. Anne Sırlı, “Buradaki tetkiklerde safra yollarının gelişmemiş olduğu görüldü. İlk tedavi ardından bizi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk ettiler” dedi. Jale Sırlı, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde oğlunun iyileşmesi için tek çözümün nakil olduğunun söylendiğini belirterek şöyle konuştu: “Oğlumuzun iyileşmesi için eşimle birlikte seferber olduk. Eşimin kan grubu uymadığı için ilk testler bana yapıldı. Sonuç olumlu çıkınca organ nakline karar verildi.” Oğlunu sağlığına kavuşturmak için ameliyat konusunda hiç tereddüt etmediğini belirten Sırlı, “Benim yerimde hangi anne olsa aynı şeyi yapardı. Ben onu 9 ay karnımda taşıyarak can verdim. Yavrumun sağlığına kavuşması için gerekirse canımı veririm. Tek isteğim oğlumun bir an önce iyileşerek, sağlığına kavuşması” dedi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki nakil Doç. Dr. Murat Kılıç, Doç. Dr. Murat Zeytunlu ve Plastik Cerrahi'den Prof. Dr. Mehmet Alper başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirildi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Babadan oğluna ikinci hayat | styla45 | Yurttan Haberler | 0 | 05-02-2010 12:09 PM |
Operasyonda ikinci gün blançosu 24 Şubat | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 01:30 PM |
Irak'a ikinci notayı MGK verdi / 11 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-11-2007 07:45 AM |
5 kişiye hayat verdi / 10 Ocak | [FX][SOLDIER] | Eskiler (Arşiv) | 2 | 01-11-2007 07:23 PM |
Fener'e Alex hayat verdi ! | yasin44 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-29-2006 03:20 AM |