![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ‘Fenerbahçe’nin hocası olsam Pauletta’yı alırdım’ diyen Hollandalı ekledi: Ama önce Hooijdonk’un alacağını öderdim!
09.03.2007 ‘Olumsuz konuşmam’ Sarı-Lacivertli formayı giydiği günlerde taraftarların sevgilisi haline gelen ve hâlâ belleklerinden silinmeyen Pierre van Hooijdonk, yönetime ince mesaj gönderdi. Tecrübeli oyuncu hâlâ ismini olumsuz haberler yapılarak kullanıldığını söylerken “Ben Fenerbahçeli oyuncular hakkında şu an asla konuşmam. Fener’de büyük bir onurla forma giydim. ½u an Feyenoord’dayım. Başkan Aziz Yıldırım hakkında da asla söz etmem” dedi. ‘Özel anlarım geçti’ Fenerbahçe sevgisinin kalbinde apayrı bir yeri olduğunun altını özellikle çizen Hollandalı yıldız futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: “Ekmeğini yediğim ve çok özel günlerimin geçtiği Fenerbahçe ve yönetimi hakkında olumsuz bir şey söylemem. Ancak bir konuda konuşurum. Ben teknik direktör olsam, Fenerbahçe’ye PS Germainli Pauletta’yı getiririm. Ama onu almadan önce de Pierre van Hooijdonk’un alacağını öderim.”
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 35980
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ah pier parem yönetim ödemiomu senin paranı.. biz aramızda toplar öderiz istersen sen sıkma canını
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Noel için ’Köken’li mesaj | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-25-2008 11:21 AM |
Bacca'nın kardeşinden ince mesaj | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-12-2008 05:31 PM |
Baykal’dan Diyarbakır’da anlamlı mesaj 06.01.08 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 04:38 PM |
Samsung’un ultra ince ve ultra şık yeni Ultra Edition II Serisi Türkiye’de | rockstar | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-13-2007 10:02 PM |
Vatikan’dan Türkiye’ye sıcak mesaj / 24 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2006 11:14 PM |