www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-19-2007, 06:17 PM   #1
berkaykucuk
Müstakbel Üye

berkaykucuk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1472
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi : berkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to behold
Varsayılan hrant dink öldü bunun ülkeme artısı eksisi nedir

bu konuda tarafsız olamayacağım ölmesi çok iyi oldu ama leşi bence başımızı çok ağrıtacak.... aşağıdaki yazı bir siteden alıntıdır

"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur. Yeter ki, bu mevcudiyetin farkında olunsun"

Bu sözlerin sahibi Agos gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, "Türklüğü tahkir ve tezkif" suçundan dolayı yargılanıp,6 ay hapis cezasına çaptırıldı…
Tabii bu cezadan sonra, ” Türkiye'de 30 bin Kürt öldürülmüştür. Bir milyon da Ermeni" sözünün sahibi Orhan Pamuk'a sahip çıkan çevreler, aynı refleksi Hrant Dink içinde gösterdiler.
yorum sizin ............................
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
bozo83 (01-19-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 01-19-2007, 08:21 PM   #2
karamurat
Geçerken Uğradım

karamurat Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 10959
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -230
Rep Derecesi : karamurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these parts

Arkadaslar ben 2 ayin icinde 2 defa acik oturumda dinledim düsüncelerini....
Bana bir cok düsüncesi uymadi, buna ragmen, Bu ülkenin birligi icin, agzindan ifadeleri duymustum, asli ermeni olmasi, genede Bizim vatandasimiz...
Acik dürüstce ve ermenistani ve asalayi, elestirici konusmasini duymustum..
BU saldiriyi yaptiranlari, kerkükteki olaylarin, karsiligi diye yorumluyorum tahminim. Öyle olmaz böyle olur gibi...ne olursa olsun serefsizce, saldiri....
karamurat çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-20-2007, 03:13 AM   #3
felluce34
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 3843
Rep Puanı : 9
Rep Derecesi : felluce34 is an unknown quantity at this point

hıyar drink olmus turk miletıne kanı bozuk dıye laflar eden ınsan elbet ölur suyunu yemegını asınbı yıyen ınsan hayınlık yaparsa kım olursa olsun bedelını cok kotu oder pkk lı serefsızler gıbı errmenı olsun turk olsun rum olsun kım olursa olsun ıhanetın bedelı agır olurr
felluce34 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-20-2007, 05:59 AM   #4
felluce34
Yeni Üye

bu serefsızz evladıı öldu dıyee sırff televzıoynda ermenı kopergını acındırmak ıcın turk mıletının beynını yıkamak ıcın yayın yapan ve onlara kapılan aptal bazı ınsanlarr uyanınn artıkk bunlaırn hepsı oyunn oyun oyun
Old 01-20-2007, 07:01 AM   #5
ugurb
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 3509
İtibar Gücü: 1482
Rep Puanı : 908
Rep Derecesi : ugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to behold

LA KULAKTAN DOLMA BILGILEERLE İŞ YAPMAYA AMMA MERAKLISINIZ OLAYI İNCELEMEDEN OKUMADAN NE YORUMU YAPIYONUZ ANLAMADIM:nono:

BEN SAVAŞI DAĞDA KAZANAMAZSAM "OVAYA" İNER SİYASET YAPARIM

iiiyice düşünün çünkü bunları ölüren insanların ne malum türk olduğu? donu bozuk iki ermeniden 50 kuruşa alınmadı bu vatan sinsi olaylar dönüyo bekleyelim bakalım

Son düzenleyen: ugurb; 01-20-2007, 07:14 AM..
ugurb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-20-2007, 03:09 PM   #6
karamurat
Geçerken Uğradım

Rep Derecesi : karamurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these partskaramurat is infamous around these parts

Ne diyelimki O adam öldü.

Cezasini bizim Ülkeye yüklemeye calisiyorlar.

Büyük oyunlar var, perde arkasinda...

Allah yardimcimiz olsun.....
Old 01-20-2007, 08:05 PM   #7
Resttt
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1411
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi : Resttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of lightResttt is a glorious beacon of light

Alıntı:
İlk Gönderen felluce34 Mesajı Göster
hıyar drink olmus turk miletıne kanı bozuk dıye laflar eden ınsan elbet ölur suyunu yemegını asınbı yıyen ınsan hayınlık yaparsa kım olursa olsun bedelını cok kotu oder pkk lı serefsızler gıbı errmenı olsun turk olsun rum olsun kım olursa olsun ıhanetın bedelı agır olurr
De mi sen zaten racon kesmez kafa kesersin:yes:
Arkadaslar bir Turk vatandasından bahsedioruz..SEversiniz ya da sevmezsiniz siz bilirsiniz ama bu adam oldurulmeyi hak etmedi..Vatan haini adamın ayakkabısı delik olmaz..Bu adam vatanına ihanet etseydi bole parasız olmezdi..
Bu ulkede guya ulkesini sevenler Mercedeslerle dolanırlar..Herneyse kimseden anlamasını beklemiorum..
Ama dusunceyi ifade etme ozgurlugune saygı duyacaksınız..Bu ulkeyi seviyorsanız Anayasanızı da seviceksiniz..İşine gelene demokrasi olmaz..
Resttt çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-21-2007, 01:16 AM   #8
karamurat
Geçerken Uğradım

Alıntı:
İlk Gönderen Resttt Mesajı Göster
De mi sen zaten racon kesmez kafa kesersin:yes:
Arkadaslar bir Turk vatandasından bahsedioruz..SEversiniz ya da sevmezsiniz siz bilirsiniz ama bu adam oldurulmeyi hak etmedi..Vatan haini adamın ayakkabısı delik olmaz..Bu adam vatanına ihanet etseydi bole parasız olmezdi..
Bu ulkede guya ulkesini sevenler Mercedeslerle dolanırlar..Herneyse kimseden anlamasını beklemiorum..
Ama dusunceyi ifade etme ozgurlugune saygı duyacaksınız..Bu ulkeyi seviyorsanız Anayasanızı da seviceksiniz..İşine gelene demokrasi olmaz..

Bak sen surda kefil konusuyorsun bu ölen insan hakkinda,o da YANLIS::
Ayakkabinin altinin delik olmasi, o insanin fakirligini ve vatan hainligini ispatlamaz kardesim..yav sen cok seyleri bir birine karistiriyorsun, bilmiyorum bu duygu sömürü taktigimi yapiyorsun, adam türkiye cumhuriyeti vatandasi, fakat ermeni asilli, sen bu yazari cok cok seversin, baskalarina sevdiremessin, buda düsünce özgürlügü deyilmi yani.Bu ülkeyi seven tabiki anayasasina,kanunlarina saygili olacaz, bu ülke teksaz deyilki..
Kimse ölümü hak etmez.
BAK ÖLÜMÜ :ABD;ERMENI LOBISI SOYKIRIMIN TANINMASI SES GETIRDI; YAPTIRAN KIMLER OLDUGU ORTATA:
Old 01-21-2007, 03:53 AM   #9
felluce34
Yeni Üye

resst sen televızoynların etkısınde kalmıssın bak nıyetlerı buydu ıstee ermneileri garıban gosterıp turk mıllteıne iyi gostermektdırler sende kanmıssın
Old 01-21-2007, 05:19 AM   #10
kasatoora
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 50
Üye No: 14289
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 1568
Rep Derecesi : kasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant futurekasatoora has a brilliant future

Ermeni Türk vatandaşı :nono: ne kadar saçma adamın kanı bozuk zaten bunda hemfikir olmayan var mı?
Olayın içinde iken hiçbirşeyin farkına varamazsınız ama dışarıdan bakıldığında herşey anlaşılır şu an olayın içindeyiz...Tv kanallarının ülkeyi yönettiği dönemdeyiz başta kimin olduğunu bilemiyorum ama en büyük kurmayları aydın doğandır tabii ki o da bir kukla çünkü kuklacı sahnede görünmez. :wink:
Olay ilk meydana geldiği anda televizyonlarda söylenenlerden bir insanın aklına gelen koyu milliyetçi kesimden gelen bir saldırıdır.Bir insanın düşüncesini değiştirmek kolay değildir.Kararsız insanı bir yöne itmek en kolayı ilk söylenenlere göre bu tarz düşünen insanların fikrini kolay kolay değiştiremezsiniz bu bir gerçek bu oyun içinde oynanmış bir oyundur.
Ayakkabısının altı delikmiş, bu ülkede bırakın ayakkabıyı yiyecek ekmeği olmayan insanlar var.
ßen hiç sıradan bir ermeni duymadım oysa sıradan bir insanın öldürülmesi bu kadar yankılanmaz.(Ülkemizde yüksek mercilerde ermenilerin ne işi var)
Bunlar benim kısa düşüncelerim daha fazla yazıpta sizi okumamazlık etmeye çalışmak istemem :wink:
İlk bakışta ülkeye eksi değerler katacak bir olay hem zarar verilmek hemde insanlara bazı şeyleri kabul ettirmeye çalışıyorlar, bu oyuna gelmeyip birlik olmak gereklidir sonuçta Türk ün Türk ten başka dostu yoktur ermeni Türk vatandaşı sıfatıyla içimize sokulmuş insanlarında aramızda yeri yoktur.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı