www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-31-2007, 05:10 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Anelka, Sambacı yüzünden gitmiş

FIFA menaceri Kazım Avcı, Anelka’nın Fenerbahçe’den ayrılmasındaki en büyük payın Alex’te olduğunu ileri sürdü.
31.03.2007

Fransız yıldızı Fenerbahçe’ye getiren kişi olan Avcı, Futbol Extra Dergisi’nde yayınlanan röportajında şunları söyledi: “Anelka’yı Fenerbahçe’den soğutan tek olay Alex’tir, yani Brezilyalılar’dır. Brezilyalılar’ın grup olması normal. Doğal olarak da Anelka kendini dışlanmış hissediyordu. Bana, ‘Top Alex’teyken depar bile atmıyorum. Topu bana atmayacağını, Nobre’ye pas vereceğini biliyorum’ diyordu.

‘Neden yedeğim ki’
Tam verimli olamamasının nedeni bu. Ama bardağı taşıran Denizli maçı oldu. ‘Ben, bu takıma yıldız olarak geldiysem, en önemli oyuncularından biriysem, bu takımı yüksek noktalara taşımak amacıyla alındıysam, sezonun en önemli maçında neden yedeğim?’ diyerek Başkan’a başvurup ayrılmak istediğini ifade etti. Daum karşısındakini çok büyüttüğünde, ‘O Maldini ise ben de Anelka’yım’ derdi. Dik biriydi yani.”

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı