![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2836
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "Paralar ödenecek"
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki akşam futbolculara verdiği yemekte ilginç açıklamalar yaptı. Yemeğin bir bölümünde, F.Bahçe TV görevlilerini dahi yemek salonundan çıkararak futbolculara hitaben bir konuşma yapan Yıldırım şunları söyledi: “100. yıl şampiyonluğu için elimden geleni sizin için yapacağım. Nisan ayında, prim ve sözleşmeye dayalı tüm alacaklarınızı ödeyeceğim. Sezon bitmeden bütün alacaklarınızı bitireceğim, bir kuruşunuz bile kalmayacak. Nisanın ilk haftasında prim alacaklarınız, ay sonuna gelmeden de tüm alacaklarınız ödenecek. ‘ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR’ Bu taraftara şampiyonluk yakışır. Neden mi? Çünkü bugün Ankaraspor maçının bilet satışlarına baktım. Nereden bakarsanız bakın, 50 bin kişi gelecek, stadımız full olacak. Size destek olacaklar. Siz de bu 9 maçlık periyodun en önemlisine çıkıyorsunuz. Kazanıp, kalan maçlarımıza umutla girelim. Son yıllarda tribünde beste oldu, ’İki kupayı getirin bize, canımızı verelim size’ diyorlar. Tüm dış gelişmeleri, kimlerin ne yaptığını bir kenara bırakın, gücünüzü arttırın, sahada yapacağınızı yapıp puanları toplayın. Bu sene iki kupayı istiyorum sizden. Çünkü en avantajlı konumda olan biziz. İki kupayı alacağınıza inanıyorum.” Kaynak: Vatan
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
Sakaryaspor Başkanı Hacıeyüpoğlu: "Henüz Havlu Atmadık" / 9 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-09-2007 05:59 PM |
Tuluyhan Uğurlu'dan "Dünya Başkenti İstanbul" Konseri / 3 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2007 11:19 AM |
[16.07.06-13:40]İsrail Dehşet Saçıyor..SON TEHDİDİ:""GÜney Lübnan'ı Boşaltın""" | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2006 01:43 PM |