www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-02-2007, 05:53 PM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Kimse bana 'Elimde dosya var' diyemez / 2 Nisan

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin Altındağ İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, şahsına ve partisine yönelik yıpratma çabaları olduğunu savundu.

Gazeteci Hrant Dink cinayetinin ardından, BBP'yi hedef alan bilgi kirliliği yaratılmak istendiğini anlatan Yazıcıoğlu, Dink cinayetiyle ilgili olarak tutuklu bulunan ''Erhan Tuncel'in arkasında yer aldığı bir fotoğrafın basına servis edildiğini'' belirterek şunları kaydetti: ''Kimse bana 'Elimde dosya var ha' dememiştir, bunu diyemez de. Bu yanlış. Bir fotoğraf ele geçmiş yayınlanmak isteniyor. 'Acaba patronlara telefon etseniz de yayınlatmasanız, bunu yayınlamasınlar' denildi. Ben de dedim ki, 'Çantalarında gezdireceklerine yayınlasınlar.' Çünkü benim hayatımda hiç bir zaman karanlık bir nokta olmadı. Hiç kimsenin çantasında beni tehdit edecek bir tek bilgi, bir tek belge bulunamaz

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı