![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin Altındağ İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, şahsına ve partisine yönelik yıpratma çabaları olduğunu savundu. Gazeteci Hrant Dink cinayetinin ardından, BBP'yi hedef alan bilgi kirliliği yaratılmak istendiğini anlatan Yazıcıoğlu, Dink cinayetiyle ilgili olarak tutuklu bulunan ''Erhan Tuncel'in arkasında yer aldığı bir fotoğrafın basına servis edildiğini'' belirterek şunları kaydetti: ''Kimse bana 'Elimde dosya var ha' dememiştir, bunu diyemez de. Bu yanlış. Bir fotoğraf ele geçmiş yayınlanmak isteniyor. 'Acaba patronlara telefon etseniz de yayınlatmasanız, bunu yayınlamasınlar' denildi. Ben de dedim ki, 'Çantalarında gezdireceklerine yayınlasınlar.' Çünkü benim hayatımda hiç bir zaman karanlık bir nokta olmadı. Hiç kimsenin çantasında beni tehdit edecek bir tek bilgi, bir tek belge bulunamaz
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'Şampiyonluk şansımız var' 8 Nisan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-08-2008 08:16 PM |
Konumu ne olursa olsun, bize kimse 'hain' diyemez | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-06-2008 09:59 PM |
AK Parti: Kimse ‘uygulamam’ diyemez | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 04:03 PM |
Ruhum elimde kanarken, okşamadı kimse senin gibi yüreğimi | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-21-2007 02:09 AM |
Bu soruya kimse hayır diyemez :D | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 14 | 10-08-2006 11:07 AM |