![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 129 Thanked 127 Times in 76 Posts
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1631
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM
Boss çıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah açar babamı bile satarım, Knight Online'ım canım benim. Colony Zone senin,Eslant benim gezerim, Nerde ork görsem hemen town çekerim, Cıbırı 200 metreden seçerim, Knight Online'ım canım benim. İnvise olur ork town'a girerim, İçlerinden en cıbırını seçerim, Varsın vursun, kulelere güler geçerim, Knight Online'ım canım benim. Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli görsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, Knight Online'ım canım benim. Gece gündüz durmaz Knight Online kasarım, Yemez içmez parayı Knight Online'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, Knight Online'ım canım benim. Buff, Swift, wolf,Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, Knight Online'ım canım benim. "Party pls" derim hemen level sorarlar, Yüzümüze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, Knight Online'ım canım benim. Rüyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, Knight Online'ım canım benim. ++++REP PLSS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 35 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 33324
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Gercektende Cok KomİkmİŞ Saol
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TEMEL CS OYNARSA KOMEDİ. :):) Req to Req | - Req to Req ` | Cs 1.5 | 2 | 06-10-2010 09:05 PM |
Tarkan - fidayda komedi[KOMEDİ KAÇIRMAA] | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-27-2006 06:36 PM |
Komedİ...karİkatÜr... | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-01-2006 03:04 AM |