![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 6 Times in 4 Posts
Üye No: 37989
İtibar Gücü: 1358
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım *******se arkadaşım Neredeydin bugüne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bugüne dek hep keşke diyip durdum Her yeni başlanıgıcın sonunda Yine aynı kelime; Keşke... Yanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar yanlış yüzler yanlış aşklar.. Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sonra sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Bu sefer eminim Bu sefer keşke demeyeceğim Ve yıllarca senin için söylediğim tek şey; İyi ki olucak..! (Alıntı)
Tanrı'nın bana verdiği hazinede ucuzmuşsun,sahteymişsin.Korkulan duygular mutluluğunda basitmişsin,değmezmişsin Son düzenleyen: saphirarya; 04-09-2007, 01:20 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eskiden bilmezdim yalnızlığı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2008 01:43 PM |
sevmek nedir bilmezdim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 12:53 PM |
Eskiden Bilmezdim Yalnızlığı | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-22-2008 08:09 PM |
Ben Seni Böyle Bilmezdim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 04:39 PM |
BiLmezdim Sevgininde Bir Rengi oLduğunu .. | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-09-2006 12:12 AM |