www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-13-2007, 10:44 AM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2832
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan 04/13/07 - Çiçek sulama cezası

Erzincan'da, uluslararası bir nakliyat firmasında şoförlük yapan Veysel Gündüz (52) geçen kasımda alkollü araç kullanırken yakalandı.

2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde alkollü araç kullanmaktan yargılanan Gündüz, 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ehliyetine de 2 yıl süreyle el konuldu. Ceza, TCK'nın 50. Maddesi'ne göre, 1 ay süresince kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalışma cezasına çevrildi.
8 BİN YTL CEZA ÖDEDİ
Gündüz'ün 1 ay boyunca alkol satışı yapılan yerler ve eğlence mekanlarına girmesi yasaklandı. Cezası kapsamında, Erzincan Belediyesi serasında çalışmaya başlayan Gündüz, çiçekleri suluyor, fidan dikiyor ve seranın temizliğiyle ilgileniyor. 4 gündür serada çalışan Gündüz, trafikten men edilen aracını kurtarmak için 8 bin YTL ceza ödediğini belirterek şöyle konuştu: "Kimsenin benim yaptığım hatayı yapmasını istemiyorum. Ehliyetime 2 yıl el konulması beni ve ailemi mağdur etti. Tek mesleğim olan şoförlüğü de cezamın bitiminden sonra 2 yıl yapamayacağım."
Nǿ ŦΞДЯ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı