![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1523
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Arkadaslarima tesekkur ederim.
*Sayenizde tuvalet temizlemekte kullanildigini ogrendigim Cola'yi icemez oldum. *AIDS virusu tasiyan igneler popoma batacak korkusuyla sinemaya gidemez oldum. *Deodorantlar kanser yapiyor diye sayenizde artik bir domuz gibi kokuyorm. *Marketlerde yasli kadinlar beni kandirip parfum koklatacagim diye bayiltip kacirir korkusuyla ya markete gitmiyorum ya da yasli kadinlara asla yardim etmiyorum. *Telefon hattimi kullanip bana borc takarlar korkusuyla telefona bile cevap veremiyorum. *Yiyeceklerin icinde neler oldugunu acikca ifsa etmeniz karsisinda korkudan yemek yiyemez oldum. *Ustune kesin fare sicmistir diye hicbir kutu icecegi icemiyorum. *Cok begensem bile ya ickime ilac koyup beni uyutup organlarimi calar ve buz dolu kuvetin icinde uyanirsam diye bana yaklasanlari tersliyorum. *Tum birikimlerimi hastenade yatan ve olmek uzere olan cocuklara yatirdim.Bes parasiz kaldim. *Mail listesine katilirsam alacagim soylenen para, bilgisayar,cep telefonu ya da gezileri beklemekten evden disari cikamaz oldum. *Bir maili forward etmedim basima ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sagligimi kaybettim. SIMDI: Eger bu maili 60 saniye icinde 1000 kisiye yollamazsan,ishal bir kuş ,sabah aksam kafana micacak ve hayati sana dar edecektir.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Denktaş’ın İsyanı | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-19-2009 12:37 PM |
Aşkımın İsyanı | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 11:59 PM |
Dersim İsyanı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 10:08 AM |
Tacize Linç İsyanı 20 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 07:40 AM |
Elektrik Üreticisinin TRT İsyanı! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-04-2007 05:54 PM |