![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Afganistan'ın batısındaki Herat kentinde, bir okulda patlama oldu. Patlamada 2 öğrenci öldü.
Yetkililer ve görgü tanıkları, kentin merkezindeki okulda, teneffüs sırasında meydana gelen patlamada 4 öğrencinin de yaralandığını belirtti. Polisin, patlamaya, bir öğrencinin çantasına yerleştirilen bombanın yol açtığından şüphe ettiği kaydedildi. Bu arada ülkenin güneyindeki Kandahar'da bir BM güvenlik aracına bombalı saldırı düzenlendiği, saldırıda 4 kişinin öldüğü bildirildi. Öte yandan ülkenin doğusunda da militanların, bir uluslararası yardım kuruluşunun kullandığı binalara saldırı düzenlediği bildirildi. Militanların dün gece, Lagman vilayetinin Alişing bölgesinde, Danimarka Afgan Mültecilerine Yardım Komitesinin binalarına roketatar ve hafif silahlarla saldırdığı belirtildi. Polis, saldırıda yardım görevlilerinin şoförüyle 3 saldırganın yaralandığını ifade etti. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bağdat'ta saldırı: 30 ölü/18 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2007 11:41 PM |
Bağdat'ta bomba yüklü araçla saldırı: 10 ölü/18 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2007 11:41 PM |
Saldırgan sınıfta kız arkadaşını arıyordu/17 Nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 06:09 PM |
Spor Salonunda KıZa saldırıyor no rapid | wariorw | Adult eski arşiv | 10 | 02-18-2007 02:11 AM |
Irak'ta intihar saldırısı: 10 ölü / 29 aralık | [FX][SOLDIER] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-29-2006 09:04 PM |