![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GEZGİN
Hoca'nın hanımı çok gezermiş. Düğün-dernek, bayram-seyran... dolaşırmış. Hoca'nın dostları: — Hocam, yenge biraz çok doX laşmıyor mu? derler. Ne de olsa hatunu. Hiç laf söy- letir mi Hoca... Hiç sanmıyorum, der ve ekler: O kadar dolaşsaydı, bazen bize de uğrardı... EŞEK BAŞI İstanbul'a yeni gelen köylü, kuX yumcu dükkânının vitrinini merakla inceliyordu. Kuyumcunun çırağı, onunla alay etmek için: Hemşerim, dedi, ne bakıyorX sun öyle? Hiç... Bu dükkânda ne satılır diye merak ettim de... Çocuk güldü: Eşek kafası satılır. Allah versin... Alışverişiniz yolunda olmalı... Nereden bildin, dayı? Baksana, koca dükkânda seninkinden başka kalX mamış! NEYİ GÖRMEMİŞ Şoför kullandığı taksiyle "Sağa dönülmez işaretine rağmen sağa saptığı sırada trafik polisinin keskin keskin çalan düdük sesiyle birden yavaşladı, sonra yolun kenarına çekilerek durdu. Trafik polisi, sağ elinde zin- cirden tuttuğu düdüğü sallaya sallaya yürüyerek takX sinin yanına geldi, sert bir sesle sordu: — Levhayı görmedin mi? Şoför, kabahatli olduğunu kabul etmenin rahatlığı içinde itirafta bulundu: — Görmesine gördüm de sizi görmedim... KILÇIK Sınıfta öğretmen insan iskeletini göstererek sordu: — Bunun ne olduğunu söyleyeXbilir misin Salim? dedi. Karadenizli Salim hemen cevapladı: — İnsan kılçiğidür öğretmenim... SON ÜMİT Adam kaynanasıyla birlikte Avrupa gezisine çıkaX caktı, arkadaşı sordu: Yahu sen hep kaynanandan yakınıp durmaz miyX din? Şimdi de Avrupa gezisine mi çıkarıyorsun? Ne yapayım kardeşim, sık sık Avrupa'yı görmeX den Allah canımı almasın! deyip duruyor... Benimki, bir umut işte... YAG SORUNU Akıl hastanesine, kendisini ziyarete gelen arkadaşına dert yandı: Sorma dostum... Motora meraklı olduğum için getirip buraya tıktılar beni. Allahaşkı- na, sen araba sevmez misin? Severim. — Zeytinyağlısından mı hoşlanırsın, tereyağlısından mı? ÖĞRENCİ ŞİİRİ - Tembel bir öğrenci, yazılı kağıX dına şu satırları yazmış: — Yürü boş kağıt, yürü... Öğretmenin yüzünü gör de gel. Üç zayıfım vardı, dört oldu mu sor da gel... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ben ve kocam devamı | maserati | Adult eski arşiv | 28 | 02-20-2009 02:19 AM |
devamı geliyor | wasabi | Adult eski arşiv | 0 | 01-06-2009 01:07 AM |
msn show devamı | atropinn | Adult eski arşiv | 3 | 12-25-2008 11:37 AM |