![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pamela Anderson kendi web sitesinde yaptığı açıklamada, çocuklarıyla yüzmeye giderken dış görüntüsüne zaman harcamadığını yazdı.
İnternet'teki sitesinde açıklamada bulunan seksi yıldız Pamela Anderson şunları söyledi: "Tanrıya şükür, İnternet'te 'alert' vermiyorum. Geçenlerde Hawai'den birkaç fotoğraf gönderdildi. Tüm dünya biliyor ki, vücudumda botox yok. Dışarı çıkarken aynalara bakmaktan nefret ediyorum. Zaten çok zor durumda kalmadıkça pek fazla ayna kullanmam. Çocuklarımla birlikte plaja giderken de, boş paparazzilerin çocuklarımla beraber geçirdiğim, bana özel olan vakti kirletmesine de asla izin vermem". Bu durumda Pamela şu şekilde mi düşünüyor? Eğer kemdime bakmayıp, kendimle ilgilenmezsem; hiç yaşlanmam'. Fakat bu yanlış bir düşünce, çünkü böyle giderse Pamela Dorian Grey'in kötü bir taklitçisi olacak gibi görünüyor. Son dönemlerdeki fotoğraflar da 39 yaşına gelen ve iki çocuk annesi olan Pamela'nın, eski mükemmel görüntüsünden bolca ödün vereceğini kanıtlıyor... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Manisa kan kaybediyor 1-2 | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 04:05 PM |
Manisa kan kaybediyor 1-2 | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 02:33 PM |
14:36 Eva Formunu Kaybediyor | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-20-2007 02:38 PM |
Aslan kan kaybediyor: 1-1 | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2007 04:53 PM |