www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-19-2007, 12:38 PM   #1
basketci_35
Yeni Üye

basketci_35 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 37421
İtibar Gücü: 1349
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : basketci_35 is on a distinguished roadbasketci_35 is on a distinguished roadbasketci_35 is on a distinguished roadbasketci_35 is on a distinguished roadbasketci_35 is on a distinguished road

Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında!

MUTSUZ INSANLAR HEP BIRSEYLER BEKLERLER, BUNU BILIYORUM. CUNKU BEN DE HEP BIRSEYLER BEKLIYORUM, AMA BIRSEYLER BEKLEDIGIM ICIN MI MUTSUZUM YOKSA MUTSUZ OLDUGUM ICIN MI BIRSEYLER BEKLIYORUM ONU ANLAMIYORUM.

AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK.

Ne kadar güzeldi senle beraber olmak, Şimdi yalnızım ellerim başımın arkasında seni düşünüyorum

SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN

Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım.artık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana.

Sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİRR !! BU ARADA YANLIZ ARKADAŞLAR VARSA ÜZMESİNLER KENDİLERİNİ ÇÜNKÜ ERKEKLERİN SAYILARI AZ VE ZAMANLA KIZLAR ERKEK BULAMİCAK
basketci_35 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı