![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1419
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamın biri Nasreddin Hocaya sormuş: - Hoca bir mizah sitesi hacklenmiş duydun mu? - Hoca demiş bana ne! - İyi ama hocam senin site hacklenmiş. - iyi de o zaman sana ne! ----------------------------------------------------- Nasreddin hoca birgün küçük hack programlarıyla Yahoo’yu hacklemeye çalışıyormuş. Çevresindekiler sormuş. - Hoca ne yapıyorsun? - Görmüyorm usunuz Yahoo’yu hacklemeye çalışıyorum. - İyi de hocam o programla Yahoo hacklenmez ki! - Ya hacklenirse. ------------------------------------------------------ Hocaya sormuşlar - Hocam dünyanın merkezi neresi. Hoca demiş. - Google da girip dünyanın merkezi diye arattır demiş. ------------------------------------------------------ Hocadan devamlı Windows XP cdsini istiyorlarmış Hoca da bakmış olacak değil en sonunda - Cd yi bardak altlığı yaptım demiş. - İyide hocam hiç CD den bardak altlığı olurmu demiş. Hoca da - Niyetin yoksa vermeye bardak altlığı da olur demiş. ------------------------------------------------------ Arkadaşları Hocaya dert yanıyorlar - Hocam senin karın internette çok sörf yapıyor demişler. Hoca da - Olur mu canım o kadar sörf yapsaydı bizim siteyede uğrardı demiş. -------------------------------------------------------- Adamın biri hocaya - Hocam siten kaç tekil hit alıyor der. - Hoca da Aylık 10.000 der Aradan birkaç yıl geçer. Aynı adam hocaya tekrar sorar. - Hocam siten kaç tekil hit alıyor der. Hoca yine 10.000 der. - İyi de hocam bunca yıldır hiç değişmedi mi der. Hoca da - Erkek adamın ağzından laf bir kere çıkar. ------------------------------------------------------- Hoca birgün CDciye gidiyormuş. Çocuklar önünü kesip. - Hocam bize de oyun cd si alsana demişler. Yalnız içlerinden biri hocaya para vererek Doom3 cdsi istemiş. Hoca akşam CDciden dönerken çocuklar yine önünü kesip hocaya - hani bizim CD demişler. Hoca da yalnız bir Cd çıkarıp parasını veren çocuğa vermiş. Sonra da - Parayı veren oyunu oynar demiş. ------------------------------------------------------- Hocanın bilgisayarına virüs girmiş. Hoca çok dertliymiş. Çevresindekiler sormuş. - Hoca kimi getirelim de baksın bilgisayara demişler. Hoca da - Çernobil virüsünü yiyen birini getirin demiş. Benim halimden en iyi o anlar. ------------------------------------------------------- Hoca internetten tanıştığı bir kadın ile evlenir fakat daha kadının yüzünü görmemiştir. Gerdek gecesi bakar ki kadın çok çirkin. Hoca birgün seyahate çıkar ve karısı: - MSN listeme kimi ekliyim diye sorar. Hoca da - Beni eklemede kimi eklsesen ekle der.... __________________ __________________
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Teşekkürler
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beyaz Hoca OUT Nihat Hoca IN | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 09:38 PM |
Hoca Nasrettin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 11:49 AM |
(_(_buda Nasrettin Hoca_)_)_ (nasrettin hocadan seçmeler) | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 14 | 09-13-2007 08:12 PM |
Nasrettin Hoca... | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2006 11:37 PM |
Nasrettin hoca ve pc | charlie | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-12-2006 10:10 PM |