![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Işın Karaca, Deniz Seki'yi çok kızdıracak! Karaca, Hüsnü Şenlendirici ile ilişkisi açığa çıkan Seki gibi, evli bir erkekle asla bir ilişki yaşamayacağını söyledi.. Dünyanın en çok bilinen ve tüketilen konyak markalarından birisi olan Hennessy'nin yeni ürünü olan Hennessy X.O'nun tanıtımı; geçtiğimiz perşembe Nişantaşı'ndaki Tuus Restoran'da yapıldı. Sosyetenin tanınmış simalarının katıldığı gecede Işın Karaca sahne alırken, konuklar ünlü popçunun seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılarla dans etti. BANA GÖRE DEĞİL Basın mensuplarının Hüsnü Şenlendirici ve Deniz Seki aşkıyla ilgili sorduğu "Siz Deniz Seki'nin yerinde olsaydınız ne yapardınız?" sorusuna da kendince bir yorum getiren Işın Karaca, şunları söyledi: "Ben böyle bir durumda olmazdım. Büyük konuşmayayım ama kesinlikle evli bir erkekle ilişki yaşamazdım!" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ana kız aynı erkekle yatıyo | xxsmaxx | Yabancı Adult Videolar | 0 | 12-25-2009 01:31 AM |
Asla kurgulu yaşamam | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-27-2008 01:17 PM |
eşini 300 erkekle aldatmış | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 03:57 PM |
Evli kadının evine girmek konut dokunulmazlığı ihlali / 7 nisan | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-08-2007 01:30 PM |
Bir günde 64 erkekle yattı | by_cesur | Adult eski arşiv | 39 | 09-02-2006 12:13 PM |