![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 39 Times in 30 Posts
Üye No: 36062
İtibar Gücü: 1452
Rep Puanı : 1960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İtalyan basınına konuşan Brezilyalı, "Eğer şampiyon olamazsak beni yeniden onaylamazlar. Ancak şampiyon olsak da benim kalacağım söylenemez" dedi.
Garanti Veremem F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport'un haftalık dergisi 'Sport Week'e verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. F.Bahçe ile sözleşmesinin iki yıllık olduğunu belirten Zico, "Ancak çok iyi bildiğim bir nokta ise eğer şampiyon olamazsak beni yeniden onaylamazlar. Ancak şampiyon olsak da benim kalacağım söylenemez. Yani bu garantiyi veremem" ifadesini kullandı. Çok Eleştirildim Kendisini dövüşen bir horoza benzeten Zico, "Sahip olduğum güç, cesaret ve hırsın seviyesini iyi bildiğim için eleştirilere alışığım" derken, Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra ağır eleştirildiğini, aynı şeyin UEFA'dan elendikten sonra da devam ettiğini belirtti ve "Ancak çalıştırdığım kulübün Türkiye'nin en iyi hücum eden takımı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim" diye konuştu. Başkana Övgü Başkan Aziz Yıldırım'dan övgüyle bahseden Zico şunları kaydetti: "Çok güçlü bir karakteri var. Her ne kadar beni serbest bırakarak çalışmamı sağlasa da taraftarların bazen etkisinde kalabiliyor. Türkiye'de G.Saray, Beşiktaş gibi önemli kulüpler var. 2002 Dünya Şampiyonası'nda 3. olan bir ülke. Çok yetenekli oyuncu var ve daha fazla çalışarak uluslararası düzeyde başarılı olmaları mümkün."
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Parayı kaptı ’referandum ertelenebilir’ sinyali verdi / 24 haziran | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 03:20 AM |
Erdoğan Çankaya sinyali mi verdi? 21.01.2007 | yuko_can | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-21-2007 08:52 AM |
Transfer sinyali | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-21-2006 08:52 AM |
KRALEX'ten veda sinyali | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-23-2006 11:16 PM |
KiraÇ & Ahmet Kaya Veda Havasi Şarkisi + Denİz&Alİye Veda Sahnesİ | GeCeLeR | Yerli Diziler | 2 | 08-10-2006 02:30 PM |