www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-21-2007, 09:23 PM   #1
¢яєαмιηg
Banned

Teşekkür Etme: 156
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi : ¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute
Varsayılan HAYVAN fıkraları 1

DEVEKUŞU
Temel birgün devekuşu avlamaya çıkar. Epey gittikten sonra birkaç devekuşuna çatar. Silahını onlara yöneltir. Bunu gören devekuşları kafalarını kuma gömerler. Bizim Temel şaşkınlıkla etrafına bakar ve "Nereye gitti lan deve kuşları" der...
EN GÜÇLÜSÜ
Bir gün bir kaplan uyandığında kendini canavar gibi hissetmiş. Hatta kendini öyle iyi hissetmiş ki, bir küçük maymunu köşeye sıkıştırmış ve ona gürlemiş,

- "Ormandaki hayvanların en güçlüsü kim!?!"

Ve zavallı tir tir titreyen maymun cevap vermiş,

- "Sizsiniz tabii ki, sizden güçlüsü yok."

Kısa bir süre sonra, kaplan bir geyiğe rastlamış ve kükremiş,

- "Ormandaki hayvanların en büyüğü ve en güçlüsü kim!?!!"

Geyik öyle çok titriyormuşki kekeleyerek,

- "eee şee şeyyyy büü büüü yüüüük kaa kaaa kaplan, siz ormandaki en güçlü hayvansınız." demiş.Kaplan hızını almışken, sessizce ot yiyen bir file caka atmaya başlamış ve en yüksek sesiyle gürlemiş,

- "Ormandaki hayvanların en güçlüsü kim!?!?!!"

Fil hiç sesini çıkarmadan hortumuyla kaplanı yakaladığı gibi havaya kaldırmış, yere vurmuş, tekrar kaldırmış, ve kaplan portakal ve kömür renkli bulanık bir görüntü halini alana kadar silkelemiş, ve sonunda onu şiddetle yakındaki bir ağaca fırlatmış. Kaplan sendeleyerek ayaklarının üzerinde doğrulmuş, file bakmış ve,

-"Yahu kardeşim, sırf cevabı bilmiyosun diye bu kadar sinirlenmene gerek yok!" demiş.
¢яєαмιηg çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-21-2007, 09:24 PM   #2
¢яєαмιηg
Banned

Rep Derecesi : ¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute
Varsayılan HAYVAN fıkraları 2

HOROZ
Adamin azgin bir horozu varmis.Her sabah kendi tavuklarinin isini bitirdikten sonra yan komsunun tavuklarina sira geliyormus.Onlarin da isini bitirdikten sonra diger komsunin tavuklarina geciyormus.Adam sonunda horozunu uyarmaya karar verip ona

-"Horozum kendini cok yorma sonra hastalanip olup gidersin" demis.Ama yine horozu ona dinlemeyip bildigi yoldan sasmamis.Bir sabah adam bakmis horozu coplukte uzanmis yatiyor.

Adam uzulerek horozunun yanina gidip,

Horozum cilli horozum ben sana dememismiydim cok yapma oleceksin diye.Bunun uzerine horoz sahibine donerek,

-"Susss,yukardaki akbabalarin yere inmesini bekliyorum demis!!
KARTAL YORUMU
İki kartal zevk-ü sefa içerisinde bir ağaca tünemiş dururlarken hızla geçen bir jet uçağı ve arkasında bıraktığı dumanı görürler.

Kartallardan biri bilgiç bilgiç konuşur:
-"Bu kartalın kesinlikle çok acelesi var, çocukları tehlikede herhalde."

-"Ne alakası var? Senin de kuyruk tüylerin tutuşmuş olsaydı sen de öyle hızlı uçardın."
Old 04-21-2007, 09:24 PM   #3
¢яєαмιηg
Banned

Varsayılan HAYVAN fıkraları 3

LA FONTANİE
Yaz zamanı karınca gece gündüz ağır çalışırken ağustos böceği vur patlasın çal oynasın şarkı türkü söyleyip takılmış. hikayemiz gereği tabi kis gelmis, karinca sicacik evinde afiyet icinde yasiyorken bir gun kapisi calmis. Bakmis agustos bocegi.

Tamam demis, yaz boyunca saz caldin simdi ac kaldin ve benden yemek istemeye geldin degil mi? Saz calacagina biraz calismis olsaydin boyle ac kalmazdin.

Agustos bocegi de "yoo. yanlis anladin demis. Biz yaz boyunca saz
calinca, ayiptir soylemesi biraz para yaptik da . Hatta meshur da oldum, simdi avrupa turnesine cikiyorum. Belki oralardan istedigin birseyler vardir, diye sormaya geldim" demis.

Karinca bir bakmis agustos boceginin hic oyle ac bir hali yok.
Üzerinde bir kurk var, arkada da kocaman bir limuzin, onunde soforu ile onu bekliyor.

"yok, birsey istemiyorum" demis. "ama Fransaya ugrayacaksin degil
mi?"

-."Evet"
-"iyi o zaman" demis, karinca "Parise gidince orada La Fontaine diye
biri var, onun yuzune bir tukur benim icin, oldu mu?"
OĞLANCI
Yaşlı horoz, kümese yeni gelen ve hemen icraata başlayan genç horozun yanına yaklaşıp şunu der:

-Biliyorum... Benim günlerim artık sayılı... Senden, ölmeden önce son bir istekte bulunabilir miyim?

Genç horoz, karşısında ezilip büzülen yaşlı horoza acıma ve küçümsemeyle bakar:

-Neymiş o isteğin bakayım?

Yaşlı horoz, kümesin dip taraflarındaki tavuklardan birini göstererek, ağlamaklı bir ses tonuyla konuşmasına devam eder:

-Şu benim en çok sevdiğim tavuk... İzin ver de onunla son birkez sevişeyim.

-Hayır... Olmaz

-O zaman bana son bir şans ver.

-Neymiş o?

-Kümesin dışına çıkıp, şu ağaca kadar yarışalım. Kim kazanırsa tavuk onun olsun... Ama ben, senden iki adım önde başlayayım. Zira ben yaşlıyım.

Genç horoz bu teklifi kabul eder ve kümesten önce yaşlı horoz, ardından da genç horoz fırlar... Birden güümmm diye bir silah sesi duyulur. Genç horoz kanlar içinde can verirken silahı ateşleyen mal sahibi, yanındaki arkadaşına döner:

-Ulan, bu oğlancı çıkan onuncu horoz be!...
Old 04-21-2007, 09:25 PM   #4
¢яєαмιηg
Banned

Varsayılan HAYVAN fıkraları 4

PAPAĞAN VE TEMEL
Temel Fransada gezerken, herkes toplanmis bir dükkanin basina bir papagani dinliyor. Temel hemen sormus "Bu nedir burada ne oluyor ?" Demisler ki "Bu papagan özeldir, insanlarin karakterini biliyor, gelecegini okuyor"

Temel tam papaganin yanina gidecek, papagan bunu görmüs ve "Salak" demis. Temel sagina soluna bakmis, tekrar papagana dönmüs, papagan tekrar Temel'e "Salak" demis.

Temel "ulan bildi helal olsun" demis ve papaganin sahibine gidip onu satin almak istemis. Tabi adam satmak istememis ama israrlar sonucu 3 adet yumurtasi oldugunu ve onlari verebilecegini söylemis. Temel hemen parasini ödemis ve düsmüs yollara. Trabzona gelmis ve herkese anlatmaya baslamis; yakinda zengin olma hayalleriyle herkese papaganin herseyi bildigini anlatmis. Tüm ahali merakla beklemis ve zaman gelmis. Birinci yumurta çatlamis, bir bakmislar içinden bir güvercin, bir zaman sonra ikinci yumurta, bundanda bir serçe. Üçüncü yumurtadan da bir kirlangiç çikmis. Tabi bizim Temel o hisimla hemen Fransanin yolunu tutmus. Papagan bunu görünce "SALAK" diye bagirmis. Temel hemen yanina gitmis ve papagana demis ki;

"Benim salak oldugumu sadece sen biliyorsun ama senin orospi oldugunu bütün Trabzon biliyor"
TAVŞAN NUMARASI
Hayvanlar alemi parasızlıktan kırılıyormuş. Hiç kimsede metelik yokken Tavşan her akşam barda 10 lukla gelip "Herkese bir viski" diyerek hava atıyormuş. Barmen olan Aslan bir gün merakla

-"Bu bereket nereden geliyor? Millet iş bile bulamazken sende bu para ne iş?" diye Tavşan'a sormuş. Tavşan;

- "Olm. İşin kolayı varken ben işe gitmem. Eve gidince benimkini başlıyorum sevmeye.Tam kıvamına gelipte istemeye başlayınca Bi onluk vermeden olmaz diyorum. Hehehehe..İstediğimi de alıyorum tabii" demiş .Bu işe aklı yatan Aslan eve dönünce doğru karısına gitmiş.

-"Karıcığım seni çok özledim" deyip işe koyulmuş.İş iyice azgınlaşıp doruğa geldiğinde bıyık altından sırıtıp

-"Bir 10 luk vermezsen olmaz" demiş. Birden tepesi atan dişi Aslan da;

- "Ah . Gene Tavşan numarası." demiş.
Old 04-21-2007, 09:26 PM   #5
¢яєαмιηg
Banned

Smile HAYVAN fıkraları 5

TEMELİN KEDİSİ
Temelin bir kedisi varmis ve hergün düzenli olarak gezmege

çikartirmis.Birgün yolda karsilastigi bir arkadasi :

-ula senun paska isin yok midur pikmaymusun herkün bu kediyi

gezdirmekten? diye sorunca Temel:

-pende piktim ama ne yapayum ha pu kedi pakiredir istemayrum pi de

yavrulasin korkayrum salamayrum!demis.

arkadasi:

-ula usagum ha punun kolayi fardur...penzine pula sal oni yanuna

gelmez kedi medi..

temelin kafasina yatmis bu yöntem bi deneme yapmis bakmis gercekten

yanina kedi falan yanasmiyor hergün sabahtan salarmis kediyi benzine

bulayip...aksam hava kararinca kedi de eve dönermis rahat etmis temel, taaa ki bi aksam kedi hava kararipta hala eve dönmeyinceye kadar.... Bir telas bir telas oraya bak buraya sor yok yok yok gitti bizim kedi diye düsünürken rastladigi mahallenin çocugu

-Ha pen kördüm senun kediyi su ileriki ranpada penzini bitmis öbür

kediler dayanaydu.
TRAKTÖR MOTORU
Adamın birinin yolda otomobili bozulmuş, dağ başında ortada kalmış.Açmış motor kapağını, arızanın nerede olduğunu anlamaya çalışıyor, birden arkadan bir ses gelmiş.

-"Platine bak meme yapmış!"

Dönmüş, bakmış, bir eşek! Başka bir şey yok, afallamış.Şaşkın şaşkın bakarken eşek tekrarlamış:

-"Aptal aptal suratıma bakacağına, platine bak diyorum sana,meme yapmış...".Adam bir eşeğin konuşacağına akıl erdiremediğinden dehşete

düşmüş ve kaçmaya başlamış. Deliler gibi koşarkenköylünün biri yolunu kesmiş:

-"Hayrola hemşerim, peşine ayı mı düştü?-Ne ayısı yahu, arabam bozuldu"

-"Eeeeeeeee"

-"Bir eşek gelip konuştu-Ne dedi?

-"Platin meme yapmış" dedi.

-"Dinleme sen onun lafını, o otomobil motorundan değil,traktör motorundan anlar! Ukalalık yapmış!"
Old 04-21-2007, 09:27 PM   #6
¢яєαмιηg
Banned

Smile HAYVAN fıkraları 6

ÜÇ DİLEK
Bir gün ayı ile tavşan ormanda geziyorlarmış.Karşılarına bir cin çıkmış.Ayı ile tavşan korktukları için kaçmaya başlamışlar.Cin

"Durun kaçmayın"demiş."Sizin üç dileğinizi yerine getireceğim".

Önce ayıya birinci dileğini sormuş. Ayı da "Bu ormandaki bütün ayıların dişi olmalarını ve bana aşık olmalarını istiyorum"demiş.

Cin daha sonra tavşanın ilk dileğini sormuş.

Tavşan da"Motorbisiklet istiyorum"demiş.Ayı tavşana"Sen salak mısın?Daha güzel birşey isteyebilirsin"demiş.

Cin ayıya ikinci dileğini sormuş. Ayı:

"Bu ülkedeki bütün ayıların dişi olmalarını ve bana aşık olmalarını istiyorum"demiş.

Sonra tavşan"Ben kask istiyorum"demiş. Ayı "Daha güzel birşeyler istesene"demiş ve son dileğini dilemiş.

"Bütün dünyadaki ayıların dişi olmalarını ve bana aşık olmalarını istiyorum"demiş.

Tavşan motoruna binmiş,kaskını takmış ve son dileği şu olmuş;

"Ben bu ayının **** olmasını istiyorum"
İSA
Italya'da Vatikan yakinlarinda bir eve gece hirsiz girmis. Hirsiz evin icinde karanlikta ilerlerken arkasindan bir ses gelmis: ·Seni ben goruyorum. Isa da goruyor! Hirsiz panik icinde bir koseye sinip ve fark edilmemeyi umit ederken ses tekrar yukselmis: - Seni ben

goruyorum. Isa da goruyor! Hirsiz sesin kendine seslendigine emin olunca el fenerini acip, sesin sahibini aramaya baslamis ve bakmis bir Papagan! Saskinlikla soylemis:- Konusan sen miydin? Papagan tekrar konusmus:- Evet .. Bunun uzerine Hirsiz:- Ama

sen Papagansin! Papagan cevap vermis:- Evet ben Papaganim...Isa da Doberman..
Old 04-21-2007, 09:28 PM   #7
¢яєαмιηg
Banned

Smile HAYVAN fıkraları 7

ŞAPKA
Alsan ile tilkinin bir gün ormanda canları sıkılmış. napalım nedelim derken tavşanı görmüşler. çağırmışlar yanına. kafasına şapkayı geçirmişler. fakat tavşanın uzun kulakları yüzünden şapka kafa da durmuyomuş.

- senin niye şapkan yok diyerek başlamışlar tavşanı dövmeye.

artık hergün dövüyolarmış tavşanı. günlerden bir gün tilkinin canı sıkılmış. dönmüş aslana.

- aslan kardeş biz bu tavşanı dövüyoruz ama artık anlamaya başladı. benim bi fikrim var. çağıralım onu sigara isteyelim demmiş. filtreli alırsa niye filtresiz aldın diye, filtreli alırsa niye filtresiz aldın diye döveriz demiş.

çağırmışlar tavşanı tavşan korkarak gelmiş. korkma demişler seni dövmicez. bakkaldan bize sigara al demişler. tavşanda

- filtreli mi olsun filtresizmi diye sorunca.

aslanla tilki başlamış vurmaya

- SENİN NİYE ŞAPKAN YOK...
ABUK SABUK
Maymun kurmus cilingir sofrasini ormanin orta yerine, kulhanbeyligi yapiyor. O sirada zurafa ordan geciyormus,sormus :

-"Vay maymun Kardes ,nasilsin?"

-"Iyiyim be anam babam, iciyorum iciyorum aslani dovuyorum."

Zurafa tirsmis ve uzaklasmis.

Derken Zebra gecmis, o da sormus :

-"Selam maymun abi, ne var ne yok ?"

-"N'olsun be gulum hep ayni ;iciyorum iciyorum aslani marizliyorum."

Zebra da uzaklasmis hemen ordan.Bu kez kostebek,gecerken sormus :

-"Maymun ya naber ?"

-"Iyilik kocum iciyorum iciyorum Allah ne verdiyse giydiriyorum aslana!"

Kostebek de sivismis. Ancak oyle boyle derken, olanlar aslanin kulagina gitmis ve aslan o tarafa dogru yola koyulmus.

Cikmis maymunun karsisina :

-"Eee anlat bakalim maymun efendi ,ne var ne yok?"

Maymun hemen kendine ceki duzen vererek yanitlamis :

-"N'olsun be abi,iciyorum iciyorum abuk subuk konusuyorum."
Old 04-21-2007, 09:29 PM   #8
¢яєαмιηg
Banned

Smile HAYVAN fıkraları 8

AT FIKRASI
Atın biri bir gün berbere gitmiş. Berber at'a sormuş
-saç mı? sakal mı ? diye
Buarada berberin kapısından da kırmızı bir ferrrari geçiyormuş,at önce berbere bakmış sonra ferrrariye sonra tekrar berbere bakmış saç demiş
BLÖB
Bir balık yüzerek gelmiş ve:
- Blööb, demiş.
İkinci balık gelmiş ve:
- Blööb, demiş.
Üçüncü balık gelmiş:
- Blöb, blöb, demiş.
Birinci, ikicisine:
- Hadi gidelim bu geveze, demiş.
Old 04-21-2007, 09:30 PM   #9
¢яєαмιηg
Banned

Varsayılan HAYVAN fıkraları 9

ÇOK YAZIK
Temel satilik papaganlari inceliyormus.
En pahali papaganin onunde durmus:
-"Abi bunlar nece konusuyor?"
-"Ingilizce, Fransizca, Almanca"
-"Kac paradir."
-"On milyon"
-"Lazca biliyomu?"
-"Bilmiiyo"
Temel papaganin burnunu oksamis;

-"Bu burunla yazik!."
DEVENİN MERAKI
Genç deve annesine sormus

-"Anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar büyük?"

Anne cevap vermis:

-"Çölde kuma batmamak için."

Genç deve tekrar sormus:

-"Peki kipiklerimiz niye bu kadar gür.

Anne tekrar cevap vermis:

-"Çölde kum firtinalarinda kum kaçmasin diye."

Meraki yatismamis olan genç deve bir soru daha sormus:

-"Bizim niye hörgüçlerimiz var."

Anne deve sabirla yanitlamis :

-"Çölde çok uzun süre susuz idare edebilme için suyu hörgüçlerimizde depolariz."

Sonunda dayanamayan genç deve sormus :

-"Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz??"
Old 04-21-2007, 09:31 PM   #10
¢яєαмιηg
Banned

Varsayılan HAYVAN fıkraları 10

EKMEK VAR MI?
Ördeğin biri bara girer ve barmene sorar:

-"Ekmek var mı?"

-"Yok..."

-"Ekmek var mı?"

-"Yok..."

-"Ekmek var mı?"

-"Yok!"

-"Ekmek var mı?"

-"Yok kardeşim!"

-"Ekmek var mı?"

-"Eğer bir daha bunu sorarsan seni duvara çivilerim!"

-"Çivi var mı?"

-"Yok!"

-"Ekmek var mı?"
FOTO
Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. :-))))
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı