![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CAYCI TEMEL
Temel ile Dursun çayocagi isletiyormus. Temel patron, Dursun da çiragiymis. Temel ne derse Dursun hep tersini yaparmis. Artik Temel'in canina tak etmis, Dursun'u mahkemeye vermis. Neyse mahkeme günü gelmis çatmis. Hakim Temel e sormus: -"Oglum nedir sikayetin?" Temel : -"Haçim bey ben Dursun'dan sikayetçiyim, o salagin biridir" demis. Hakim: -"Tamam, Dursun'un salak oldugunu ispatla, onu cezalandiralim" demis. Temel, Dursun'a: -"Ula Dursun cit bak bakaayum, pen dükanda miyim? demis. Dursun tabii kosa kosa gitmis. Hakim :-"Hakaten salakmis, surda telefon dururken kosarak gitti salak." 3 KARDES Temel bir gün avrupaya gider. Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer. Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer. Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar; -"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz? Temel cevap verir; -"Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der. Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir. Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar; -"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir; -"Hayir ben içkiyi biraktim da.." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
komık fıkralar 94 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2007 09:30 PM |
komık fıkralar 79 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2007 09:18 PM |
komık fıkralar 78 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-24-2007 09:17 PM |